Ola901 0 Napisano Czerwiec 14, 2021 Jest jakieś ryzyko ciąży gdy ja jestem w ubraniach i moj facet również? Była taka sytuacja z 3 tygodnie temu. Robiliśmy ruchy jak podczas stosunku. Miał swoją rękę w moich majtkach a możliwe ze dotykał swojego członka Nie wiem czy sie martwić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Migotka95 165 Napisano Czerwiec 14, 2021 Ryzyko zawsze jest. ;> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ola901 0 Napisano Czerwiec 14, 2021 3 minuty temu, Migotka95 napisał: Ryzyko zawsze jest. ;> Tak ale czy w tym przypadku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Migotka95 165 Napisano Czerwiec 14, 2021 1 godzinę temu, Ola901 napisał: Tak ale czy w tym przypadku Jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ola901 0 Napisano Czerwiec 14, 2021 57 minut temu, Migotka95 napisał: Jest. Innej dziewczynie pisałaś ze nie bo czytałam tu wątki.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość PNINA Napisano Czerwiec 14, 2021 3 godziny temu, Ola901 napisał: Nie wiem czy sie martwić? Nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ola901 0 Napisano Czerwiec 14, 2021 Przed chwilą, PNINA napisał: Nie. Wyjaśnisz? Powyżej dostałam odpowiedź, że tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marzycielka_Monika 480 Napisano Czerwiec 14, 2021 20 minut temu, Ola901 napisał: Innej dziewczynie pisałaś ze nie bo czytałam tu wątki.. Nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lolka1975 197 Napisano Czerwiec 14, 2021 Bosz, to znowu ty?? I tak juz od pol roku pytasz o to samo! Co z toba nie tak??? Tylko czekac na pytanie o bete... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ola901 0 Napisano Czerwiec 14, 2021 3 minuty temu, Lolka1975 napisał: Bosz, to znowu ty?? I tak juz od pol roku pytasz o to samo! Co z toba nie tak??? Tylko czekac na pytanie o bete... Nie mogę robić bety niestety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ola901 0 Napisano Czerwiec 14, 2021 Po prostu chciałabym odpowiedzi a nie śmiania sie i dam spokój.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annn2020 246 Napisano Czerwiec 14, 2021 14 minut temu, Ola901 napisał: Po prostu chciałabym odpowiedzi a nie śmiania sie i dam spokój.. Nie śmieje się i odpowiadam poważnie-nie ma ryzyka, nie będzie z tego ciąży. Nie martw się i tak jak pisałaś daj już spokój. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lolka1975 197 Napisano Czerwiec 14, 2021 od pol roku kazdy ci tlucze do glowy, ze to co robicie nie ma nic wspolnego ze stosunkiem i nie ma mozliwosci ciazy. I co z tego, ze ci to tluczemy, jak co kilka dni i tak zadajesz to samo pytanie!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość PNINA Napisano Czerwiec 14, 2021 3 godziny temu, Ola901 napisał: Wyjaśnisz? Powyżej dostałam odpowiedź, że tak Nie wyjaśnię ci naukowo. Żeby doszło do zapłodnienia musi odbyć się pełny stosunek ( na golasa ) nie w ubraniu. W razie stosunku przerywanego ( jak facet czuje że dochodzi już do wytrysku i przerywa) może dojść do zapłodnienia. Nawet często.Tu nie było nic takiego. Nie bój się.Jak chcecie współżyć idź moze do ginekologa po antykoncepcję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nazwauzytkownikanieznana 29 Napisano Czerwiec 15, 2021 Tak, jesteś na bank w ciąży. Gratuluję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach