mojczas30 0 Napisano Czerwiec 18, 2021 Cześć! Czy ktoś z Was próbował zmienić swoje nawyki żywieniowe za pomocą Thermomixa? Jeśli tak to dlaczego? Czy wy korzystacie z takiego sprzętu przy dietach jakie stosujecie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
serduszko7 92 Napisano Lipiec 18, 2021 Jak dla mnie nic specjalnego ten TM. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Milkyway38 432 Napisano Lipiec 18, 2021 Moze nam ulatwic Zycie w wdrożeniu zdrowych nawyków żywieniowych, jest mnóstwo przepisów fit, które można wypróbować i zdrowo jeść .. sama jestem posiadaczka od roku i bardzo sobie chwale, gotuje w dwóch językach- polskim i niemieckim i wypróbowałam już mnóstwo przepisów… do tego zrezygnowałam z cukru i białej maki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yevox 0 Napisano Październik 23, 2021 Dobre i sprawdzone tabletki macie tutaj: dietalux.wordpress.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach