Nigdyniemównigdy8 11 Napisano Czerwiec 23, 2021 2 godziny temu, Anielika napisał: Mi sie wydaje, ze szukasz sposobu jak zakonczyc zwiazek ze starszym. Najpierw byly wielkie deklaracje, a teraz chcesz sie uwolnic Ja sie tobie nie dziwie, jestes jeszcze mloda i masz potrzeby. Bedziesz musiala zmienic prace? Właśnie dobrze jest mi z tym starszym. Na prawde go kocham i tesknie jak go nie ma. Jakiś matrix. Praca zostaje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anielika 213 Napisano Czerwiec 23, 2021 1 godzinę temu, Nigdyniemównigdy8 napisał: Właśnie dobrze jest mi z tym starszym. Na prawde go kocham i tesknie jak go nie ma. Jakiś matrix. Praca zostaje. Tesknisz za tym starszym jak za rodzicem, nie jak za kochankiem Zazwyczaj osoby szukajace duzo starszych od siebie partnerow nie mialy dobrego wzorca w domu. Ja bym ciebie wyslala do psychologa, bo szkoda zdrowia tak sie rozkraczac Zdrada predzej czy pozniej wychodzi na jaw. Z tym, ze zdradzany dowiaduje sie zazwyczaj na koncu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdyniemównigdy8 11 Napisano Czerwiec 23, 2021 1 godzinę temu, Anielika napisał: Tesknisz za tym starszym jak za rodzicem, nie jak za kochankiem Zazwyczaj osoby szukajace duzo starszych od siebie partnerow nie mialy dobrego wzorca w domu. Ja bym ciebie wyslala do psychologa, bo szkoda zdrowia tak sie rozkraczac Zdrada predzej czy pozniej wychodzi na jaw. Z tym, ze zdradzany dowiaduje sie zazwyczaj na koncu. Nie zawsze wychodzi na jaw. O ile można mówić o zdradzie skoro seksu nawet nie ma i nie było. Być może tu jest pies pogrzebany. Psychologa odwiedzę na pewno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach