Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rypsyma Sargsan powracam

Dlaczego nie popieram rządu i dlaczego Nikol Paszyniana nie dostał mojego głosu

Polecane posty

Jak wiecie przychylnie patrzyłam na rewolucje 2018 . Partia republikańska nadwyrężyła moje zaufanie  i zrobiła z nas drug Rosję . Nie byłam możne jakoś przekonanie do kandydatury pana Nikola ale po wyborach to się zmieniło .Spodobał mi się spadek korupcji   kontakty z Europa itp . Dis wiem jednak że Wojan Arcaska zmieniła moja opinie . Nie chodzi tu o 9 listopada . Rozumiem ze to konieczność i zakończyła się wojna nasze dzieci przestąpiły ginąć to było najważniejsze i jeszcze w tym czasie mówiłam że popieram ten rząd i decyzje premiera . Jednak zawód poznałam w Togh . Nikol Pashyan nie  zrobił nic aby sprowdzic chłopców i przez to nie żyję mój chrzestny syn miał 19 lat . Sprawa jenców to juz dramt . Tu nie tylko Partia Nikola ma za uszami ale też Zamozna Armenia gdzie panie posłanki były prekaryjne ze jency są dobrze traktowani  . Oszustwa mataczenie specjane obsuwanie wydania ciał bohaterów którzy mogli być pochowani jescze przy otwartych trumnach .No i ostanie najlepsze które zawsze zniechencłąo mnie do partii . Obarczanie winą Kościoła i obalenie autorytetu , jakim prawem posłanka namawia wiernych do strajku w Kosciele z powodu jednego kapłana którego  zachowania również nie popalam. Katolikos Kerakin II nigdy nie ingeruje mocno w politykę nigdy tez nie ustał po stronie jedj parit a gdy już jest wypowiedz Koscioła to obejmuje ona jak i Rząd TAK I opozycje  .  Wynik wyborów mnie przeraziła nie z powodu wygranej  jednej aprti ale z powdu podizału ajki robi sie w kraju . Nie mamy precierz tylko 2 partii i dwóch kandydatów zle że inni dostali tak mała ilość głosów