Niebieskiona 2 Napisano Lipiec 12, 2021 1wsze dziecko to była wpadka. Drugie planowane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bimba 2828 Napisano Lipiec 12, 2021 Ale chyba nie przez niego skoro on planował wszystko po kolei czyli najpierw zaręczyny, potem ślub, a dopiero na końcu dzieci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vedma 3457 Napisano Lipiec 12, 2021 7 godzin temu, Niebieskiona napisał: To jaka jest twoja rada? Moja rada moze byc srednia, bo to nie ja jestem na Twoim miejscu. Ja bym juz zareczyn, slubu nie chciala skoro rozmowy itd juz byly walkowane. Zrozumialabym gdybyscie dzieci nie mieli, ale ze stawia Cie w glupiej sytuacji maajac 2 dzieci to przykre skoro Ci zalezy nawet ze wzgledow prawnych. Wyproszone zareczyny czy slub to totalna lipa, on nie ma 20lat by bawic sie w romantyzmy. Nie sluchaj dewotek, ze najpierw sa zareczyny a potem dzieci, nie musi byc po kolei, nie kazdy musi zyc utartym katolickim schematem. Problem, ze Twoj facet ma wywalone na Twoje uczucia i ze z roznych wzgledow majac juz dzieci powinniscie byc prawnie rodzina, bo uniknac pozniej dziwnych sytuacji czy w szkole czy w szpitalu, nie wiem na ile by to bylo problemem, jednak on ewidentnie nie chce lub jest mu to obojetne, ja bym juz nie przyjela, skoro bez do tej pory zyliscie. Jakby Ci laske robil, a Ty sie prosisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niebieskiona 2 Napisano Lipiec 12, 2021 29 minut temu, Vedma napisał: Moja rada moze byc srednia, bo to nie ja jestem na Twoim miejscu. Ja bym juz zareczyn, slubu nie chciala skoro rozmowy itd juz byly walkowane. Zrozumialabym gdybyscie dzieci nie mieli, ale ze stawia Cie w glupiej sytuacji maajac 2 dzieci to przykre skoro Ci zalezy nawet ze wzgledow prawnych. Wyproszone zareczyny czy slub to totalna lipa, on nie ma 20lat by bawic sie w romantyzmy. Nie sluchaj dewotek, ze najpierw sa zareczyny a potem dzieci, nie musi byc po kolei, nie kazdy musi zyc utartym katolickim schematem. Problem, ze Twoj facet ma wywalone na Twoje uczucia i ze z roznych wzgledow majac juz dzieci powinniscie byc prawnie rodzina, bo uniknac pozniej dziwnych sytuacji czy w szkole czy w szpitalu, nie wiem na ile by to bylo problemem, jednak on ewidentnie nie chce lub jest mu to obojetne, ja bym juz nie przyjela, skoro bez do tej pory zyliscie. Jakby Ci laske robil, a Ty sie prosisz. Dokladnie tak się czuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bimba 2828 Napisano Lipiec 12, 2021 2 godziny temu, Vedma napisał: Nie sluchaj dewotek, ze najpierw sa zareczyny a potem dzieci, nie musi byc po kolei, nie kazdy musi zyc utartym katolickim schematem Ale to nie dewotki jej to mówią tylko nikt inny jak jej partner który zrobił jej dwójkę dzieci bez ślubu. Hipokryzja i wyrachowanie tego gościa sięga zenitu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niebieskiona 2 Napisano Lipiec 13, 2021 Pamiętam jak byłam w pokoju z brzuchem w ciąży ( 2 dzieckiem naszym ) i jak przyszedł do mnie to sie go zapytałam czy chce wziąść ślub. A on że tak ale że to może potrwac bo wirus blokuje wszystko. I że wirus może być jeszcze przez następne pare lat i na pewno nie wcześniej niż za 4 lata możemy wziąć ślub. To ja do niego że ja chce tylko pójść do USC i podpisac papiery i do domu. Że nie chce żadnej imprezy. Że po prostu chce być jego żoną i miec wspólne nazwisko no i dzieci to samo. Że chce się czuć że przynależe do rodziny a nie jestem jakaś obca. A on że tak? Tylko podpisac papiery? To tak oschle. Ja to chce jakaś mała imprezke. I że to ze mu powiedziałam że nie dla białej sukni chce ślubu tylko z wyzszych powodow to na pewno bezie wcześniej niż 4 lata. I że chce się oswiadczyc bo chce wszystjo on po kolei. Dzisiaj dziecko ma 1 roczek i cisza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bimba 2828 Napisano Lipiec 13, 2021 7 godzin temu, Niebieskiona napisał: jak przyszedł do mnie to sie go zapytałam czy chce wziąść ślub. A on że tak ale że to może potrwac bo wirus blokuje wszystko. I że wirus może być jeszcze przez następne pare lat i na pewno nie wcześniej niż za 4 lata możemy wziąć ślub. Padłam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niebieskiona 2 Napisano Lipiec 14, 2021 Czyli co ze ewidentnie to była wymówka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bimba 2828 Napisano Lipiec 14, 2021 Tak jak zawsze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach