KINGERSIK 0 Napisano Czerwiec 25, 2021 Jak bezbolesnie i bez żadnych komplikacji i wojen rozstać się z chłopakiem gdy on nie chce rozmawiać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stała 269 Napisano Czerwiec 25, 2021 Bezboleśnie dla kogo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KINGERSIK 0 Napisano Czerwiec 25, 2021 8 minut temu, Stała napisał: Bezboleśnie dla kogo. Dla obojga, on i tak mnie nie kocha jest z przyzwyczajenia ze mną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KINGERSIK 0 Napisano Czerwiec 25, 2021 I nie wiem czemu się nie chce rozstać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stała 269 Napisano Czerwiec 25, 2021 Nim się marwisz bardziej niż sobą? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stała 269 Napisano Czerwiec 25, 2021 2 minuty temu, KINGERSIK napisał: I nie wiem czemu się nie chce rozstać Z przyzwyczajenia? Robisz wszystko za niego. Raj na ziemi nie uważasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KINGERSIK 0 Napisano Czerwiec 25, 2021 37 minut temu, Stała napisał: Z przyzwyczajenia? Robisz wszystko za niego. Raj na ziemi nie uważasz? Raczej ktoś musi w końcu podjąć te decyzje. Ten związek nie ma przyszłości. A on tylko boi się ze skończy się mu wygodne życie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KINGERSIK 0 Napisano Czerwiec 25, 2021 Po co być w dwójkę nieszczęśliwym, tu nie ma uczucia ani nic więcej wiec po co to ciągnąć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stała 269 Napisano Czerwiec 25, 2021 1 minutę temu, KINGERSIK napisał: Raczej ktoś musi w końcu podjąć te decyzje. Ten związek nie ma przyszłości. A on tylko boi się ze skończy się mu wygodne życie Podejmij. Mrzonki są dla romantyków. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BardzoBrutalnaBabcia 246 Napisano Czerwiec 25, 2021 Jakie mrorzonki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KINGERSIK 0 Napisano Czerwiec 25, 2021 Nie chce tylko wojny i jakiś ocen z strony znajomyvh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KINGERSIK 0 Napisano Lipiec 5, 2021 Dnia 25.06.2021 o 22:59, marinero napisał: Sprowokuj go do takiej awantury w ktirej "on cie rzuci".Mozesz to zrobic stopniujac roszczenia i zadania az przestaniesz byc atrakcyna dla niego Wtedy ci powie "Adieu!" a ty spokojnie to zaakceptujesz.:) nie chce mi się kłócić i to chyba najgorsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
retro 3 Napisano Lipiec 5, 2021 29 minut temu, KINGERSIK napisał: nie chce mi się kłócić i to chyba najgorsze czy ty na pewno chcesz go rzucić? bo wydaje mi się że się sama, i nas przy okazji, oszukujesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty82 898 Napisano Lipiec 5, 2021 Ghosting zrób jeśli nie chce gadać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
retro 3 Napisano Lipiec 5, 2021 jeśli facet nie chce z tobą gadać to znaczy że najprawdopodobniej on cię rzucił pierwszy wygląda na to że masz problem z głowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty82 898 Napisano Lipiec 5, 2021 1 minutę temu, marinero napisał: Obawiam sie ze ona moze nie rozumiec tego slowa.Wyjasnij jej szerzej "pa polski":) ujek google pomoże Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sofi 119 Napisano Lipiec 5, 2021 Dnia 25.06.2021 o 21:08, KINGERSIK napisał: Jak bezbolesnie i bez żadnych komplikacji i wojen rozstać się z chłopakiem gdy on nie chce rozmawiać Czy jak ktoś nie chce rozmawiać ,to można go skrzywdzić odchodząc? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach