Ola1910 0 Napisano Czerwiec 27, 2021 Mąz moj ma syna z pierwszego związku. Jego chrzestna jest jego siostra. Dodam ze mąż ma tylko siostre. Ania urodzila teraz dwoch naraz. Blizniacy. Zostalismy zaproszeni na chrzciny. Niespodzianka-nie wziela meza na chrzestnego. On sie obrazil na śmierć i nie chce isc(dodam ze bardzo nie lubia sie z jej mezem) ... nie wiem czy to dobra decyzja :( doradzcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
porwał mnie jaszczomp 65 Napisano Czerwiec 29, 2021 Po co być jakimś chrzesnym? Same obowiązki i wydatki, nic więcej z tego nie ma. Niech się cieszy że na niego nie padło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
animus 0 Napisano Czerwiec 30, 2021 "urodziła dwóch naraz. Bliźniacy" jakie to było zabawne Yyy ja jestem chrzestnym. Gdy dowiedziałem się że nim będę, chciałem wzbić się w powietrze i odlecieć z bocianami do Afryki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ola1910 0 Napisano Czerwiec 30, 2021 Wszystko ok. Tylko ze on nie chce pojsc na te chrzciny i juz nie wiem jak dotrzec do niego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Renatka1988 1 Napisano Lipiec 2, 2021 Dnia 27.06.2021 o 17:20, Ola1910 napisał: Mąz moj ma syna z pierwszego związku. Jego chrzestna jest jego siostra. Dodam ze mąż ma tylko siostre. Ania urodzila teraz dwoch naraz. Blizniacy. Zostalismy zaproszeni na chrzciny. Niespodzianka-nie wziela meza na chrzestnego. On sie obrazil na śmierć i nie chce isc(dodam ze bardzo nie lubia sie z jej mezem) ... nie wiem czy to dobra decyzja doradzcie Aż dziwne że w tych czasach obraził się że nie jest chrzestnym, teraz ludzie nie chcą pełnić tej funkcji bo wiążą ja jedynie z wydatkami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bimba 2827 Napisano Lipiec 2, 2021 Dnia 30.06.2021 o 19:38, Ola1910 napisał: Wszystko ok. Tylko ze on nie chce pojsc na te chrzciny i juz nie wiem jak dotrzec do niego Jego siostra, jego rodzina, jego decyzja. Co tobie do tego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taylor schwift 4 Napisano Lipiec 6, 2021 Skoro sie nie lubia to po co sie tam pchać na siłę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach