Pola09 2 Napisano Czerwiec 30, 2021 Cześć, byłam z chłopakiem 9 miesiecy, zostawił mnie, po trzech dniach od rozstania zaczal spotykac się z inna a po poltorej miesiąca od zerwania już z nią był. Nie umiem tego przezyc. Nie jestesmy razem i wiem że ma prawo układać sobie zycie z kims innym. Jednak ja tesknie i płacze za nim a on tak szybko się pozbierał. Duzo się klocilismy, krzyczał na mnie, raz nawet mnie mocno popchnął. Nigdzie mnie nie zabierał, nie poznawał z rodzina i znajomymi. Przyjeżdżał tylko do mnie, nie chciał rozmawiac z moimi rodzicami, nie chodziliśmy na spacery, tylko siedzieliśmy w pokoju. Siedzial u mnie do 21, mowil ze jest zmeczony i wracał do domu, jednak z kolegami potrafił siedziec do 4 rano. Nie zabierał mnie na 18 mimo ze miał zaproszenie z osoba towarzysząca. Sama nie wiem czemu za nim tesknie, wydaje mi sie ze dlatego ze jestem samotna i brakuje mi kogos obok. Nie wiem jak mam sobie poradzic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zwenus 88 Napisano Czerwiec 30, 2021 Przecież z nim byłaś tak samo samotna. Dlaczego tęsknisz za kimś, kto Cię krzywdził? Nie kochasz siebie ? 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sylwia1991 1158 Napisano Czerwiec 30, 2021 Polecam Ci przez conajmniej 4 miesiące nie pakować w nowy związek z braku laku no i nie błagać go aby wrócił. To normalne, że jest Ci przykro, nie uciekaj od tych emocji tylko daj im przeminąć. Nie porównuj się z jego nowa dziewczyna. Poczekaj i wyciągnij wnioski, abyś na przyszłość się nie oszukiwała. Jak facet nie chce spędzać z tobą czasu-nie zależy mu Jak cie nigdzie nie zabiera (a już zwłaszcza na początku) - nie zależy mu. Tak samo jeśli: -ma gdzieś co pomyślą o nim twoi znajomi, rodzice -wcale nie chce poznać twoich znajomych, a już broń boże abyś ty jego poznawala Poczekaj i wiedz, że kiedyś poznasz takiego przy którym nie będziesz się musiała zastanawiać, czy mu zależy. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Laurittka 143 Napisano Czerwiec 30, 2021 11 minut temu, Bolek napisał: To chodzi o to że on odszedł i że jest szczęśliwy z inną, chúj z nim i tak go nie lubiła, nie było z nim fajnie. Ale powinien teraz mieć gorzej niż ona a nie lepiej!!! A może po prostu boli ją odrzucenie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pola09 2 Napisano Czerwiec 30, 2021 12 minut temu, Bolek napisał: To chodzi o to że on odszedł i że jest szczęśliwy z inną, chúj z nim i tak go nie lubiła, nie było z nim fajnie. Ale powinien teraz mieć gorzej niż ona a nie lepiej!!! Nie.. miał rowniez dobre cechy. Kazdy ma wady i zalety. Napisałam tylko o rzeczach ktore mi się nie podobały, ale były dni gdzie był kochany i troskliwy lecz szybko to przemijalo. Nie chce żeby miał gorzej, po prostu oddałam mu się, olałam znajomych, rodzine, nauke. A on mnje zostawił i znalazł sobie inna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pola09 2 Napisano Czerwiec 30, 2021 38 minut temu, zwenus napisał: Przecież z nim byłaś tak samo samotna. Dlaczego tęsknisz za kimś, kto Cię krzywdził? Nie kochasz siebie ? Nie kocham siebie, mam psychoterapię od roku i pracuje nad tym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LeaveItAllBehind 4 Napisano Czerwiec 30, 2021 3 minuty temu, Zpaznokcilakier napisał: Nauczka na przyszłość. Nie poświęcać się dla faceta!!! Tak samo jak i dla baby 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach