WeR@niczka1993 0 Napisano Lipiec 5, 2021 Hej. Wczoraj dowiedzialam się, że osoba którą uwazalam za przyjaciólkę jest chora na border. Najpierw chciala zeswatac mnie z kolegą z pracy. Mowila mi rozne rzeczy, jak to on o mnie jej wypytuje. Ja naiwna zapraszalam go itd. Ona zas opowiadala innym, że glupia jestem że na niego lecę, bo przeciez on taki przystojny... Pozniej ona zwyzywała tego kolegę z pracy od gejów. W sobotę wybralysmy się na imprezę. Poznala mnie z takim Tomkiem. Ukartowala wszystko. Jej mąż mial mnie odwieźć po imprezie. Zrobila wszystko żeby ów Tomek mnie odprowadzil na pociąg. Na peronie zaczął się do mnie dobierac. Opowiadalam o tym w pracy i w gruncie rzeczy chyba dobrze zrobilam, bo osoba która ją bardzo dobrze zna powiedziala mi o jej chorobie. Też wyjasnilam sobie wszystko z tym kolegą z pracy, z którym ona probowala mnie zeswatac. Mowil że zdawal sobie sprawę z tego że kierowalam się jej radami. No ok. Problem w tym że teraz o tym że do niego startowalam huczy cala firma, bo ta kolezanka o tym opowiadala każdemu. Co ja mam zrobic?????? Wstyd mi.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach