Dżasta1 0 Napisano Lipiec 7, 2021 Mam ok 62 kg przy wzroście 164 cm, wiek 46 lat. Ostatnio przytyłam na udach, biodrach i brzuchu. Nie czuję się komfortowo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2000 Napisano Lipiec 7, 2021 (edytowany) Chyba odrobinę (kilka kg) powyżej tej w normie... Źle nie jest. Edytowano Lipiec 7, 2021 przez marawstala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nowka_sztuka123 6 Napisano Lipiec 8, 2021 Masz BMI w normie. Jeśli się czujesz niekomfortowo zacznij ćwiczyć i ogranicz słodycze, nie stosuj restrykcyjnych diet, bo rozwalisz sobie metabolizm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dżasta1 0 Napisano Lipiec 12, 2021 Tak, tak trzeba zabrać się za siebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yuyuyuyuy 0 Napisano Lipiec 17, 2021 to jest normalna waga ! ale ostanio widziałąm na TVN jak Małgorzata Rozenek czy teraz Majdan ma swój program jak wraca do formy po dziecku no i wskoczyła na wagę ma 61 kg !!!! i odchudza się i torturuje to oczy zrobiłam ja miałam o wiele więcej więc jak masz taki problem jak Rozenek polecam Ci kanabialice bo podejrzewam że tak tortutorać się nie będziesz mieć sił... bo nikt ci za to nie bedzie płacił jak tej Pani więc czasem jest tak dieta sport i waga stoi można jeść tyle błonnika warzyw itd i nic nie daje za rada koleżanki zaczełam stosować kanabialice - twierdzi ona że kanabialica nie tylko przyspiesza przemianę materii, ale też hamujące aktywność enzymów, które prowadzą do odkładania tłuszczów w organizmie. zaueażyłam że na ty sporo schudła ale stosowała dłużej niż ja .... Widzę już pewne efekty - straciłam 3 kg po miesiącu picia codziennie w promocyjniej cenie kupywałam na konopiafarmacja.pl i lepiej z tej strony kupcie jeśli macie problem bo są twż strony gdzie zostawia się numer telefonu i oni oddzwaniaja ale nie polecam bo będą co drugi dzień wam wydzwaniać jak tej mojej koleżance co poleciła mi kanabialica heheh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dżasta1 0 Napisano Sierpień 4, 2021 Mam obecnie 60 kg wzrost 164cm, a miałam 57 kg, słyszę od męża, że jestem piękna ale powinnam ćwiczyć, gdyż biodra mam za duże. Od roku daje mi to do zrozumienia. Ale mnie to demotywuje i dołuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monnalissaa 1 Napisano Sierpień 5, 2021 macie jak najbardziej normalną wagę, bez przesady Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach