molly123 6 Napisano Lipiec 8, 2021 1 godzinę temu, Lolka1975 napisał: Taaa... O co ci chodzj? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
molly123 6 Napisano Lipiec 8, 2021 1 godzinę temu, Lolka1975 napisał: Taaa... Pozatym robił to ostatnie dwa miesiace jak nie mialam z nim kontaktu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
molly123 6 Napisano Lipiec 8, 2021 1 godzinę temu, Lolka1975 napisał: Taaa... Pozatym każdy z moich znajomych uwaza tak samo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lolka1975 197 Napisano Lipiec 8, 2021 52 minuty temu, molly123 napisał: Pozatym każdy z moich znajomych uwaza tak samo I niby gdzie i jak widzisz, ze on faktycznie przeglada twoje strony??? Ani FB, ani IG nie maja takich opcji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
molly123 6 Napisano Lipiec 8, 2021 Przed chwilą, Lolka1975 napisał: I niby gdzie i jak widzisz, ze on faktycznie przeglada twoje strony??? Ani FB, ani IG nie maja takich opcji. Na instagramie status można zobaczyć kto widzjal chociażby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sylwia1991 1158 Napisano Lipiec 8, 2021 Współczuje... znam taką osobę - nachalną kobietę- i uważam, że jest to upokarzające. Widzę dwa możliwe powody takiego zachowania: głupota, albo niskie poczucie własnej wartości. Jeśli niskie poczucie własnej wartości to polecam zarobić na dobrego terapeutę. Jeśli głupota to cóż... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
molly123 6 Napisano Lipiec 8, 2021 11 minut temu, Sylwia1991 napisał: Współczuje... znam taką osobę - nachalną kobietę- i uważam, że jest to upokarzające. Widzę dwa możliwe powody takiego zachowania: głupota, albo niskie poczucie własnej wartości. Jeśli niskie poczucie własnej wartości to polecam zarobić na dobrego terapeutę. Jeśli głupota to cóż... Oba na raz, ale na terapie chodze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Solero 946 Napisano Lipiec 8, 2021 Nachalność kobiet jest bardzo odpychajaca, a w stanie są zrobić najgorsze z mozliwych rzeczy. Na szczęście już to kiedyś przeszedłem ale też straciłem mnóstwo znajomych, poświęciłem ich za spokój. Nie życzę nikomu nawet wrogowi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
molly123 6 Napisano Lipiec 9, 2021 13 godzin temu, Solero napisał: Nachalność kobiet jest bardzo odpychajaca, a w stanie są zrobić najgorsze z mozliwych rzeczy. Na szczęście już to kiedyś przeszedłem ale też straciłem mnóstwo znajomych, poświęciłem ich za spokój. Nie życzę nikomu nawet wrogowi to znaczy ja nie jestem ani stalker ani nic z tych rzeczy czy nie pisze codziennie po 20 smsow. Tamten jeden wybryk tylko 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach