marie3 89 Napisano Lipiec 9, 2021 Witajcie urwałam kontakt z facetem z którym znam się z wcześniejszej pracy, w sumie mało się znamy, nie byliśmy para tylko widywaliśmy się na korytarzu ( a teraz kontakt się odnowił, ale tylko pisaliśmy maile co było fajne i miło się pisało), w końcu nie odpisałam na jego wiadomość w momencie gdy wyjechałam na 2 miesiące do pracy w inne miejsce, byłam tak pochłonięta praca, ogromny stres, brak czasu, że nawet nie miałam głowy do korespondowania z kimkolwiek. W tym czasie przed moim wyjazdem on wspomniał o spotkaniu. A ja napisałam coś jeszcze a potem się nie odzywałam. Gdy wróciłam do miasta napisałam do niego, odpisał jeszcze maila, stwierdził że i tak mogłam napisać mimo nadmiaru pracy, bo przecież wiele to nie kosztuje i przestał się odzywać. Tzn nic nie odpisał. I koniec. Minęło kolejne 2 miesiące i wiem że dalej jest wolny. I co radzicie mi zrobić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KateZRzeszowa 850 Napisano Lipiec 9, 2021 Dałabym spokój. W sumie ma rację, bo odpisanie zajmuje kilka sekund i na stowe w ciągu 2 msc miałaś czas na napisanie wiadomości. Po prostu go olałaś 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MamaMai 877 Napisano Lipiec 9, 2021 8 minut temu, KateZRzeszowa napisał: Dałabym spokój. W sumie ma rację, bo odpisanie zajmuje kilka sekund i na stowe w ciągu 2 msc miałaś czas na napisanie wiadomości. Po prostu go olałaś A na pewno nie chodził Ci po głowie. Wszystko było ważniejsze od niego. A teraz z braku laku? Żeby coś się działo? Podnieść sobie ego? Popieram gościa. Nie będzie na głupie skupienie paluszkiem bo księżniczka sobie o nim łaskawie przypomniała....Bardzo możliwe że liczyłaś na poznanie kogoś innego, może nawet wyczaiłaś kogoś a nie wyszło i teraz padło na tego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach