mariola678 2 Napisano Lipiec 13, 2021 mój chłopak ostatnio podczas całowania zaczął mu wkładać reke pod swoje spodnie, co to oznacza???? prosze o odpowiedz 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KrejziMariolka 1 Napisano Lipiec 13, 2021 Kochana mój Mariuszek też tak robi chłopak chce abyś ubiła mu nieźle jajka na jajeczniczke 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ONA83 1378 Napisano Lipiec 13, 2021 5 godzin temu, mariola678 napisał: mój chłopak ostatnio podczas całowania zaczął mu wkładać reke pod swoje spodnie, co to oznacza???? prosze o odpowiedz Haha, chyba jesteś jeszcze trochę za młoda na takie rzeczy skoro się nie domyślasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stop_czyk 184 Napisano Lipiec 14, 2021 6 godzin temu, mariola678 napisał: mój chłopak ostatnio podczas całowania zaczął mu wkładać reke pod swoje spodnie, co to oznacza???? prosze o odpowiedz Że jesteś cymbałem przebierańcu. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marcin40 759 Napisano Lipiec 15, 2021 Dnia 13.07.2021 o 19:58, mariola678 napisał: mój chłopak ostatnio podczas całowania zaczął mu wkładać reke pod swoje spodnie, co to oznacza???? prosze o odpowiedz No to ładny macie trójkącik Ty, on i on Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bobokozirr 0 Napisano 30 Kwiecień Mefedron 4mmc za 1 złoty, tylko teraz i tylko po otwarciu. Amfetamina, Marihuana, Ekstazy i Kokaina. Pierwszy na świecie w pełni autorski rynek. Przy wsparciu profesjonalistów najwyższego poziomu. Niezawodny serwis, wygoda i wsparcie przyjaznej administracji, produkty laboratoryjnej jakości. Dostawa taksówką, pocztą i poprzez skrytki. To wszystko czeka na Ciebie na BazaarPL. Sprzedawcom oferujemy bezpłatne umieszczanie swoich produktów przez rok. Stabilny serwis. Ochronę przed atakami DDoS gwarantujemy! Używaj najlepszego. Nie zgadzaj się na mniej!!! BAZR.WS bazaarplnt7rsrc3o65qfvez2oqis4wnupmxezijsu22pmzcljonpmqd.onion Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach