TwojaMuuza 875 Napisano Lipiec 14, 2021 Jak wstawic zdjęcie komuś na WhatsApp w awatara, tak że tylko dla mnie będzie widoczne? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Lipiec 14, 2021 No na pewno wiecie jak to zrobić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluButler 233 Napisano Lipiec 14, 2021 Do garów, a nie cyber romanse z damiankiem dżolero. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Lipiec 14, 2021 Przed chwilą, BoniBluButler napisał: Do garów, a nie cyber romanse z damiankiem dżolero. Z Damiankiem? Co ci przyszło do głowy w ogóle? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluButler 233 Napisano Lipiec 14, 2021 1 minutę temu, TwojaMuuza napisał: Z Damiankiem? Co ci przyszło do głowy w ogóle? Włosy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stała 269 Napisano Lipiec 14, 2021 W ustawieniach. Tam się wszystko zaczyna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Lipiec 14, 2021 4 minuty temu, Panicz Kotarba napisał: Nie da się Yyyyy, szkoda. Ale w kontakt w tel można za to;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
loveless 109 Napisano Lipiec 15, 2021 18 godzin temu, Water hat with dolphine napisał: Pomocy! nieumartwi nie korzystają z whatsapp, nie mogę pomóc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Lipiec 15, 2021 6 minut temu, loveless napisał: nieumartwi nie korzystają z whatsapp, nie mogę pomóc. Co to znaczy nieumartwi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Lipiec 15, 2021 17 minut temu, Leżaczek napisał: Jak dać kobiecie orgazm? Przeciez tu nie pisałam nic o orgazmach, skąd to pytanie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
loveless 109 Napisano Lipiec 15, 2021 Przed chwilą, TwojaMuuza napisał: Co to znaczy nieumartwi? taki gender. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Lipiec 15, 2021 Przed chwilą, loveless napisał: taki gender. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty82 898 Napisano Lipiec 15, 2021 26 minut temu, Leżaczek napisał: Jak dać kobiecie orgazm? to ty nam powiedz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Lipiec 15, 2021 Przed chwilą, Qwerty82 napisał: to ty nam powiedz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Lipiec 15, 2021 25 minut temu, loveless napisał: taki gender. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Lipiec 15, 2021 17 minut temu, Leżaczek napisał: Pytam expertki Expertka ja? Hahaha, zapytaj mojego męża to on ci powie jaka że mnie ekspertka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kulfon 3542 Napisano Lipiec 15, 2021 2 godziny temu, Leżaczek napisał: Jak dać kobiecie orgazm? To cos, czego nie kupisz niestety. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
loveless 109 Napisano Lipiec 15, 2021 2 godziny temu, agent of Asgard napisał: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach