Iwona32 0 Napisano Lipiec 15, 2021 W niedzielę miałam usunięty ząb do teraz czuję pulsujący delikatny ból wraz ze swędzeniem w nocy ból się nasila i z tego co wiem przy wyrwaniu został kawałek korzenia a jestem w holandi do Polski jadę dopiero 23 i nie wiem co robić pozdrawiam i czekam na pomoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2088 Napisano Lipiec 15, 2021 (edytowany) Swędzi bo goi się (?) w takich sytuacjach gdy boli to nawet Ketonal jest przepisywany... Nie wiem jeśli dziąsło nie puchnie i nie ropieje to może jest ok. musi swoje odchorować bo jakby nie było to żywa rana... Edytowano Lipiec 15, 2021 przez marawstala 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stała 269 Napisano Lipiec 15, 2021 Wróć tam niech to obejrzą. Do 23 możesz nie doczekać jak ci pójdzie zakażenie do krwi a z krwią kreska czerwona do serca. No i po tobie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Iwona32 0 Napisano Lipiec 15, 2021 (edytowany) 44 minuty temu, marawstala napisał: Dziękuję ślicznie pozdrawiam Edytowano Lipiec 15, 2021 przez Iwona32 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stała 269 Napisano Lipiec 15, 2021 Pozdrawiam ślicznie. Dziękuję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach