wierzejej 0 Napisano Lipiec 20, 2021 4 minuty temu, Stała napisał: Kiedy odblokujesz i spradzisz czy napisał coś. Za pięć minut pewnie... Jak jest zablokowany to nie może nic do mnie pisać jak sama nazwa wskazuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stała 269 Napisano Lipiec 20, 2021 1 minutę temu, wierzejej napisał: Jak jest zablokowany to nie może nic do mnie pisać jak sama nazwa wskazuje. Odblokuj. Nie można przywrócić tej opcji czy jaki problem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wierzejej 0 Napisano Lipiec 20, 2021 Przed chwilą, Stała napisał: Odblokuj. Nie można przywrócić tej opcji czy jaki problem. Po co mam odblokować? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stała 269 Napisano Lipiec 20, 2021 Przed chwilą, wierzejej napisał: Po co mam odblokować? Bo jesteś niespokojna. Temu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wierzejej 0 Napisano Lipiec 20, 2021 Przed chwilą, Stała napisał: Bo jesteś niespokojna. Temu. No ale nie mam mu juz nic więcej do powiedzenia, wszystko jest dla mnie jasne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stała 269 Napisano Lipiec 20, 2021 7 minut temu, wierzejej napisał: No ale nie mam mu juz nic więcej do powiedzenia, wszystko jest dla mnie jasne Teraz jesteś zła dlatego taka nieustępliwa. Wycisz się i zobaczysz sama, że nie wszystko skończone. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluButler 233 Napisano Lipiec 20, 2021 Stała tu wszystkich zna i wie najlepiej. Huh. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stała 269 Napisano Lipiec 20, 2021 5 minut temu, BoniBluButler napisał: Stała tu wszystkich zna i wie najlepiej. Huh. Nie bądź i ty przeciwko mnie Brutusko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wierzejej 0 Napisano Lipiec 20, 2021 11 minut temu, Stała napisał: Teraz jesteś zła dlatego taka nieustępliwa. Wycisz się i zobaczysz sama, że nie wszystko skończone. Tzn? Mam go błagać? Ja mam juz dosyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stała 269 Napisano Lipiec 20, 2021 1 minutę temu, wierzejej napisał: Tzn? Mam go błagać? Ja mam juz dosyć Nie masz dość. Stanie się to wtedy kiedy przestaniesz o nim rozmyślać. Puścisz w niepamięć wszystko i cześć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wierzejej 0 Napisano Lipiec 20, 2021 Dlatego to sobie przyspieszam zamiast ciagle sobie robić nadzieje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stała 269 Napisano Lipiec 20, 2021 Bez sensu działać wbrew sobie, swoich uczuć, emocji i otaczać się maskaradą obojętności. Szkoda życia na niedomowienia. Serio. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wierzejej 0 Napisano Lipiec 20, 2021 Przed chwilą, Stała napisał: Bez sensu działać wbrew sobie, swoich uczuć, emocji i otaczać się maskaradą obojętności. Szkoda życia na niedomowienia. Serio. To co mam zrobic Twoim zdaniem? Nie do końca rozumiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stała 269 Napisano Lipiec 20, 2021 1 minutę temu, wierzejej napisał: To co mam zrobic Twoim zdaniem? Nie do końca rozumiem. Rozmowa to fantastyczna sprawa między dwojgiem. Od podstaw. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wierzejej 0 Napisano Lipiec 20, 2021 1 minutę temu, Stała napisał: Rozmowa to fantastyczna sprawa między dwojgiem. Od podstaw. Oczywiście, gorzej jak druga osoba nie chce rozmawiac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stała 269 Napisano Lipiec 20, 2021 Przed chwilą, wierzejej napisał: Oczywiście, gorzej jak druga osoba nie chce rozmawiac Jeżeli nie chce, pora uzmysłowić sobie, że nie jest dla ciebie i uczyć się bez niej funkcjonować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wierzejej 0 Napisano Lipiec 20, 2021 16 minut temu, Stała napisał: Jeżeli nie chce, pora uzmysłowić sobie, że nie jest dla ciebie i uczyć się bez niej funkcjonować. Masz racje. Dziękuje Ci za pomoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach