pawel7999 0 Napisano Lipiec 23, 2021 41 latek pozna dziewczyne kobiete z Ostrowca Sw i okolic. Wiek bez znaczenia do rozmowy spotkań. Potrzebna bratnia dusza. Mój mail sympatyczny11@op.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stała 269 Napisano Lipiec 23, 2021 O. A seks wchodzi w rachubę czy tylko gadanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Skaza 53 Napisano Lipiec 23, 2021 27 minut temu, Stała napisał: O. A seks wchodzi w rachubę czy tylko gadanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stała 269 Napisano Lipiec 23, 2021 2 minuty temu, Karollorak napisał: Też uwielbiam twoją mroczną i tajemniczą duszę. [oczko] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluButler 233 Napisano Lipiec 23, 2021 Najbardziej mroczny odbyt wielbi. Komnata tajemnic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Skaza 53 Napisano Lipiec 23, 2021 Ostrowiec Świętokrzyski znam bardzo dobrze, straszna dziura już Radom lepszy na urlopie w PL byłem akurat w tych miastach też Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Esox 337 Napisano Lipiec 23, 2021 3 minuty temu, Karollorak napisał: Ostrowiec Świętokrzyski znam bardzo dobrze, straszna dziura już Radom lepszy na urlopie w PL byłem akurat w tych miastach też Ostrowiec to fajna baza wypadowa dla turystów. W tamtej okolicy znajduje się wiele ciekawych miejsc wartych odwiedzenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Skaza 53 Napisano Lipiec 23, 2021 1 minutę temu, Esox napisał: Ostrowiec to fajna baza wypadowa dla turystów. W tamtej okolicy znajduje się wiele ciekawych miejsc wartych odwiedzenia. To prawda w pobliżu jest prechistoryczna kopalnia krzemienia ,, krzemionki " i ten krzyż na górze zapomniałem nazwę fajne widoki z tej góry, w ogóle świętokrzyskie to fajne tereny , a i Bałtów jest z tymi śladami w skale jakiegoś dinozaura Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Esox 337 Napisano Lipiec 23, 2021 8 minut temu, Karollorak napisał: To prawda w pobliżu jest prechistoryczna kopalnia krzemienia ,, krzemionki " i ten krzyż na górze zapomniałem nazwę fajne widoki z tej góry, w ogóle świętokrzyskie to fajne tereny , a i Bałtów jest z tymi śladami w skale jakiegoś dinozaura Ja byłem na Łysej Górze. Tam w klasztorze znajduje się muzeum przyrodnicze. Byłem też w krzemionkach k. Opatowa, Sandomierzu, fabryce porcelany w Ćmielowie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Esox 337 Napisano Lipiec 23, 2021 56 minut temu, Stała napisał: O. A seks wchodzi w rachubę czy tylko gadanie. Tego nie wie nikt. Autor ogłoszenia może być zarówno normalnym , sympatycznym gościem szukającym partnerki jak i doświadczonym wyjadaczem szukającym kolejnych erotycznych przygód, albo co gorsza jakimś niebezpiecznym psychopatą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stała 269 Napisano Lipiec 23, 2021 Przed chwilą, Esox napisał: Tego nie wie nikt. Autor ogłoszenia może być zarówno normalnym , sympatycznym gościem szukającym partnerki jak i doświadczonym wyjadaczem szukającym kolejnych erotycznych przygód, albo co gorsza jakimś niebezpiecznym psychopatą. Szokujące. Racja. Nie napiszę. Dzięki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluButler 233 Napisano Lipiec 23, 2021 Najlepszy jest ten dreszcz podniecenia, czy facet nie okaże się Kajetanem P. Ahh. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Esox 337 Napisano Lipiec 23, 2021 3 minuty temu, BoniBluButler napisał: Najlepszy jest ten dreszcz podniecenia, czy facet nie okaże się Kajetanem P. Ahh. Spoko. K.P. to świr nad swirami. Taka bestia jak on ,rodzi się raz na 50 lat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluButler 233 Napisano Lipiec 23, 2021 1 minutę temu, Esox napisał: Spoko. K.P. to świr nad swirami. Taka bestia jak on ,rodzi się raz na 50 lat. niestety nadal mam łeb na karku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pawel7999 0 Napisano Lipiec 27, 2021 Normalny chłopak szukam przyjaciółki do rozmowy i spotkań nic więcej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach