smerfetkazlasu 0 Napisano Lipiec 23, 2021 Rodzice mojego narzeczonego powiedzieli mu że nie przyjdą na nasz ślub dopóki nie zaprosimy sąsiadów. Oczywiście narzeczony powiedział mi to osobiście, oni nie wiedzą o tym fakcie. Nie wiem co robić, jak reagować jak się z nimi spotkam. Jest mi niedobrze na samą myśl. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sylwia1991 1158 Napisano Lipiec 23, 2021 Proste rozwiązanie- chcą sąsiadów to niech za nich zapłacą. Jeśli nie płacą- to nie decydują i jak nie chcą przyjść to nie. Wątpię aby mówili poważnie, ale jeśli tak postąpią to cóż-będziesz mieć słabych teściów. Chłopak niech ich do pionu postawi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bimba 2827 Napisano Lipiec 23, 2021 Ale tu chodzi o zaproszenie sąsiadów na ślub a nie na wesele. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Enolaa 3 Napisano Lipiec 23, 2021 Są zrośnięci z tymi sąsiadami czy o co im chodzi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bimba 2827 Napisano Lipiec 25, 2021 Chodzi o tradycyjne "co ludzie powiedzą" 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
campania 173 Napisano Sierpień 8, 2021 Dnia 25.07.2021 o 08:55, Bimba napisał: Chodzi o tradycyjne "co ludzie powiedzą" Nie wierzę że chodzi tylko ślub bo z powodu samego ślubu nikt nie robi takich ceregieli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Essence Napisano Sierpień 8, 2021 Dnia 23.07.2021 o 12:29, smerfetkazlasu napisał: Rodzice mojego narzeczonego powiedzieli mu że nie przyjdą na nasz ślub dopóki nie zaprosimy sąsiadów. Oczywiście narzeczony powiedział mi to osobiście, oni nie wiedzą o tym fakcie. Nie wiem co robić, jak reagować jak się z nimi spotkam. Jest mi niedobrze na samą myśl. Czasy się zmieniły, sąsiadów już się nie zaprasza. Zanosi się ciasto i wódkę weselną. I nikt nie powinien mieć do tego żadnego "ale" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach