florentynka 576 Napisano Lipiec 23, 2021 Już po sielance Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
falconimeda 102 Napisano Lipiec 24, 2021 To było wiadomo od dawna. Ciągle jej mąż na wyjazdach, nagle brakuje pieniędzy,zlewu nikt nie naprawi, przecież to się kupy nie trzymało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Paryz London 1278 Napisano Lipiec 25, 2021 To ona miała męża? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Evvita124 4819 Napisano Lipiec 25, 2021 1 godzinę temu, Paryz London napisał: To ona miała męża? Miała, razem prowadzili firmę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iglasta 100 Napisano Lipiec 25, 2021 Poł roku to ukrywała, czyli pójście do pracy nie było jej nagłą zmianą, tylko przymusem. Wszystko się wyjaśniło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dark Evil 3992 Napisano Lipiec 25, 2021 12 minut temu, Evvita124 napisał: Miała, razem prowadzili firmę. Jaką oni mieli firme? Myslałam ze to była firma tylko męża a Wroobela tylko z doskoku coś tam robiła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Evvita124 4819 Napisano Lipiec 25, 2021 4 minuty temu, Dark Evil napisał: Jaką oni mieli firme? Myslałam ze to była firma tylko męża a Wroobela tylko z doskoku coś tam robiła Administrację mu ogarniała. Nie mówiła jaka branża. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alicja katarzyna 123 Napisano Lipiec 25, 2021 11 godzin temu, iglasta napisał: Poł roku to ukrywała, czyli pójście do pracy nie było jej nagłą zmianą, tylko przymusem. Wszystko się wyjaśniło. A ja się właśnie zastanawiałam co się takiego stało ,że ona poszła do pracy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jolka22 15 Napisano Lipiec 25, 2021 O kim wątek? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pustakiszona 0 Napisano Lipiec 25, 2021 (edytowany) 5 minut temu, Jolka22 napisał: O kim wątek? O Wroobeli? Jak mniemam... Edytowano Lipiec 25, 2021 przez pustakiszona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jolka22 15 Napisano Lipiec 25, 2021 Przed chwilą, pustakiszona napisał: O Wroobela? Jak mniemam... O kurcze to dzięki za cynk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
florentynka 576 Napisano Lipiec 26, 2021 20 godzin temu, Evvita124 napisał: Administrację mu ogarniała. Nie mówiła jaka branża. Ściślej mówiąc pakowała mu skarpetki na wyjazdy itp rzeczy. Sama mówiła o tym w którymś odcinku. 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przypadkowy komentator 46 Napisano Lipiec 26, 2021 Gość jest inteligentny, MENSai te sprawy. Jest bodajże informatykiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alicja katarzyna 123 Napisano Lipiec 28, 2021 Ona w końcu pracuje czy nie .instastories ciagle w domu kręci . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
florentynka 576 Napisano Lipiec 28, 2021 No właśnie, nie wydaje się, żeby gdzieś chodziła do pracy .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach