Jagna90 0 Napisano Lipiec 26, 2021 Cześć. Wiem że nie jestem w temacie, ale bardzo PROSZĘ kogoś z Rzeszowa lub okolic o przesłanie mi dzis na maila skan swojego świadectwa maturalnego (z zamazanymi danymi osobowymi rzecz jasna). Błagam błagam kto mi uratuje życie? Bardzo mi zależy.... Mój mail: jagnakaczor@wp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
serduszko7 92 Napisano Lipiec 26, 2021 Niestety mam stare świadectwo, nie zdawałam nowej matury, tylko starą. A na internecie nie ma? Może poszukaj w google grafika. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jagna90 0 Napisano Lipiec 26, 2021 4 minuty temu, serduszko7 napisał: Niestety mam stare świadectwo, nie zdawałam nowej matury, tylko starą. A na internecie nie ma? Może poszukaj w google grafika. Tak, potrzebuję starej! Najlepiej 2009 rok serduszko7 poratujesz mnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
serduszko7 92 Napisano Lipiec 26, 2021 Niestety nie jestem z Rzeszowa. Poza tym przebywam obecnie w innym mieście (wynajmuję mieszkanie). A świadectwo mam w domu rodzinnym 300 km stąd. Skanu nie mam niestety. Przykro mi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach