Patifa 1 Napisano Sierpień 5, 2021 Hej, mam problem ktorego nie potrafie sama rozwiazac. Chodzi o moja chyba juz byla przyjaciolke. Ale od poczatku. Mialam przyjaciolke z ktora czesto sie spotykalam, codziennie pisalysmy ze soba, mialysmy podobne zainteresowania. Az ktoregos dnia napisala mi ze musi pobyc sama, bo ma gorsze dni. Od tego czasu minelo juz pol roku, nie odzywa sie. A jesli ja sama inicjuje nawiazanie kontaktu to albo nie odpisuje albo stwierdza ze musiala tak postapic i ze ma takie dni ze musi byc sama. Czy to znaczy ze nie chce utrzymywac juz kontaktow? Mial ktos podobnie? Czy mam dac jej spokoj? Ktos cos podpowie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patifa 1 Napisano Sierpień 6, 2021 Niestety nie wiem co sie stalo, na takie pytania odpowiada ze "po prostu musze byc sama, bo nie nadaje sie do ludzi" ale wiem ze sie z ludzmi spotyka i rozmawia normalnie tylko ze mna nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nailnah 0 Napisano Sierpień 7, 2021 Zastanów się, poszukaj w pamięci, czy wcześniej doszło między Wami do nieporozumień. Czy była np. taka sytuacja, że ona mogła poczuć się zraniona, coś ją zabolało. Może nie chce o tym mówić i ma żal, ale spróbuj to od niej wydobyć. Skoro z innymi się spotyka, a z Tobą nie to na sto procent coś jest na rzeczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klad2244 5 Napisano Sierpień 19, 2021 Dnia 6.08.2021 o 06:53, Patifa napisał: Niestety nie wiem co sie stalo, na takie pytania odpowiada ze "po prostu musze byc sama, bo nie nadaje sie do ludzi" ale wiem ze sie z ludzmi spotyka i rozmawia normalnie tylko ze mna nie Nie ufa ci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lisura.pl 1 Napisano Sierpień 19, 2021 Możliwe, że straciła do Ciebie zaufanie. Może coś jej zrobiłaś? Porozmawiaj z nią twarzą w twarz i wyjaśnijcie sobie wszystko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach