Solero 946 Napisano Sierpień 10, 2021 Tak kończą się tego typu gierki. Idź dalej i poszukuj właściwej drogi bo tam byłoby jak w więzieniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Solero 946 Napisano Sierpień 10, 2021 20 minut temu, KorpoSzynszyla napisał: Swoim zachowaniem pokazałeś na którym miejscu twojej listy jest ONA Podpowiem ci że na daaalekim miejscu ..... Kobiety wyczuwają brak zaangażowania i brak miłości A jak sam zauważyłeś , nie ma problemu z zainteresowaniem u innych Więc zostaw ta biedną dziewczynę w spokoju Niech ma szansę spotkać kogoś dla kogo będzie najważniejsza To najlepsze co możesz dla niej zrobić Najważniejsza czyli dla tego który da swój pin do konta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Solero 946 Napisano Sierpień 10, 2021 7 minut temu, KorpoSzynszyla napisał: I nie tylko ! Kto by nie chciał takiej miłości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2000 Napisano Sierpień 10, 2021 Ochlodzilem znajomość, kontrolowałem, olałem... Na jej miejscu chciałbyś to kontynuować? .) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Solero 946 Napisano Sierpień 10, 2021 8 minut temu, KorpoSzynszyla napisał: Ktoś kto ma swoje pieniądze i nie sprzedaje się za kod do karty Teraz to każdy ma swoją sakiewe z talarami w końcu pensję idą do góry ale większość ludzi jest takich że ile by nie było to i tak będzie za mało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Solero 946 Napisano Sierpień 10, 2021 5 minut temu, KorpoSzynszyla napisał: Chciwość napędza ten kołowrotek A skoro są ludzie którzy są gotowi biegać za monetami to będzie się kręcił i kręcił I masa nowych mylionerow w kraju w dziurawych skarpetkach. Kasa najważniejsza i są gotowi wszystko poświęcić, moim zdaniem nie tędy droga ale ja młody jestem i mogę się mylić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Solero 946 Napisano Sierpień 10, 2021 5 minut temu, KorpoSzynszyla napisał: Ty jesteś młody tak jak ja , duchem Bo ty nie widzisz w tym prawdziwej miłości. Miłości do pieniędzy ! ja wierzę w jej szczerość i autentyczność Duchem i ciałem, jeszcze niedawno oglądałem teletubisie To nie miłość a przywiązanie do miliona monet. Tak bardzo kochasz pieniądze to niczego innego nie potrzebujesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Solero 946 Napisano Sierpień 10, 2021 4 minuty temu, KorpoSzynszyla napisał: Chciwość to choroba niegorsza od niespełnionej miłości ... Niektórzy są tak biedni że jedyne co mają to właśnie pieniądze .. Dlatego z kimś takim budować wspólna przyszłość to gorsze niż być singlem ale niekoniecznie singielką Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lorenzo01 41 Napisano Marzec 25, 2023 Dnia 10.08.2021 o 13:21, Tripbadboy napisał: Przecież mówię, ze Interesowalem się tym co u niej. Z kim sie spotyka itd. Po prostu fizycznie nie mogłem przyjść wtedy jak chciała, bo najpierw musiałem coś innego załatwić Dla kobiet liczy się tylko fizyczne tu i teraz. Może powiedzała tak tylko, żebyś w końcu zaczął z nią spędzać czas? Chyba słabo znasz kobiety. Pójdź do niej z kwiatami i przestań się zachowywać jak dziecko co to nie wie dlaczego ona jest wkoorwiona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven Sisters Road 64 Napisano Marzec 26, 2023 No i jak się potoczyła historia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven Sisters Road 64 Napisano Marzec 26, 2023 21 godzin temu, Lorenzo01 napisał: Dla kobiet liczy się tylko fizyczne tu i teraz. Może powiedzała tak tylko, żebyś w końcu zaczął z nią spędzać czas? Chyba słabo znasz kobiety. Pójdź do niej z kwiatami i przestań się zachowywać jak dziecko co to nie wie dlaczego ona jest wkoorwiona. Gdy kobieta traci zainteresowanie to i łąka kwiatów nie pomoże. Odwrotnie tak samo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach