Stała 269 Napisano Sierpień 11, 2021 Zgłoś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ZOSIA SAMOSIA Napisano Sierpień 11, 2021 2 minuty temu, Stała napisał: Nijak. Tacy się nie boją. Może egzorcyzmy. hmmm moze mu sie znudzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ZOSIA SAMOSIA Napisano Sierpień 11, 2021 1 minutę temu, Stała napisał: Zgłoś. na policje prawda ? isc na policje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stała 269 Napisano Sierpień 11, 2021 1 minutę temu, ZOSIA SAMOSIA napisał: hmmm moze mu sie znudzi Nie wiem. Zależy co sobie ubzdurał w głowie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stała 269 Napisano Sierpień 11, 2021 1 minutę temu, ZOSIA SAMOSIA napisał: na policje prawda ? isc na policje Jeżeli się boisz to na co czekasz. Tacy ludzie są nieprzewidywalni i bardzo, bardzo groźni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ZOSIA SAMOSIA Napisano Sierpień 11, 2021 1 minutę temu, Stała napisał: Nie wiem. Zależy co sobie ubzdurał w głowie. powiedzial ze poswieca sie dla mnie od poczatku a ja go robie w balona i tak sie nie robi ze moglam juz na poczatku powiedziec ze nie chce z nim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TakaJedna 221 Napisano Sierpień 11, 2021 7 minut temu, ZOSIA SAMOSIA napisał: mam gaz w torebce mam mu pryskac po gebie ? mam ochote tak robic za kazdym razem ! i tak zrobie tylko ze on moze tez zglosic to na policje Pierdyknij mu w ten głupi łeb raz a porządnie a tak serio... jezeli jest naprawdę chory to może mu się nie znudzić. Wiem coś o tym. Może ma obsesję albo schizofrenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stała 269 Napisano Sierpień 11, 2021 1 minutę temu, ZOSIA SAMOSIA napisał: powiedzial ze poswieca sie dla mnie od poczatku a ja go robie w balona i tak sie nie robi ze moglam juz na poczatku powiedziec ze nie chce z nim Manipulacja to pierwsze imię takich gagatków. A drugie to wzbudzanie poczucia winy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stała 269 Napisano Sierpień 11, 2021 Przed chwilą, TakaJedna napisał: Pierdyknij mu w ten głupi łeb raz a porządnie a tak serio... jezeli jest naprawdę chory to może mu się nie znudzić. Wiem coś o tym. Może ma obsesję albo schizofrenie. A jak odda... nos połamie, zęby. Albo całą ją zlikwiduje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TakaJedna 221 Napisano Sierpień 11, 2021 2 minuty temu, Stała napisał: A jak odda... nos połamie, zęby. Albo całą ją zlikwiduje. "mój" pytal co zrobię jak obudzę się w środku lasu bez zębów, na co odparłam, że pierwsze co zrobię to spróbuję zorientować się w terenie. Ha ha ha. Do tej pory się z tego śmieje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stała 269 Napisano Sierpień 11, 2021 Przed chwilą, TakaJedna napisał: "mój" pytal co zrobię jak obudzę się w środku lasu bez zębów, na co odparłam, że pierwsze co zrobię to spróbuję zorientować się w terenie. Ha ha ha. Do tej pory się z tego śmieje. Byłaś w puli szczęściarzy. Teraz to wydaje się zabawne, co nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ZOSIA SAMOSIA Napisano Sierpień 11, 2021 5 minut temu, TakaJedna napisał: Pierdyknij mu w ten głupi łeb raz a porządnie a tak serio... jezeli jest naprawdę chory to może mu się nie znudzić. Wiem coś o tym. Może ma obsesję albo schizofrenie. wlasnie tu czytam na kafeteri temat dawny i to wyglada podobnie u mnie jak pozbyć się prześladowcy araba Przez Gość karp6996, Listopad 3, 2011 w Życie uczuciowe on tak samo robi ..... jak cie kocham tesknie robisz mnie w balona widzialem pfff kurrr masakra a jak pojde na policje to moze sie zemscic huk wie .... nie wiem co robic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ZOSIA SAMOSIA Napisano Sierpień 11, 2021 8 minut temu, Stała napisał: Manipulacja to pierwsze imię takich gagatków. A drugie to wzbudzanie poczucia winy. dokladnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TakaJedna 221 Napisano Sierpień 11, 2021 2 minuty temu, Stała napisał: Byłaś w puli szczęściarzy. Teraz to wydaje się zabawne, co nie. Wtedy też. Lepiej nigdy nie obiecywać czegoś, czego nie jest się w stanie zrobić natomiast facet jest skreślony definitywnie. Logiczne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stała 269 Napisano Sierpień 11, 2021 Jesteś w amoku. Ofiara stalkingu nie myśli racjonalnie. Zadzwoń do zaufania. Podpwiedzą, doradzą, nakierują. Jak nie chcesz na 112 czy 977. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TakaJedna 221 Napisano Sierpień 11, 2021 4 minuty temu, ZOSIA SAMOSIA napisał: wlasnie tu czytam na kafeteri temat dawny i to wyglada podobnie u mnie jak pozbyć się prześladowcy araba Przez Gość karp6996, Listopad 3, 2011 w Życie uczuciowe on tak samo robi ..... jak cie kocham tesknie robisz mnie w balona widzialem pfff kurrr masakra a jak pojde na policje to moze sie zemscic huk wie .... nie wiem co robic Bez tego też może. Najlepiej idź na komisariat i porozmawiaj z jakąś kompetentną osobą. Zbieraj dowody. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stała 269 Napisano Sierpień 11, 2021 1 minutę temu, TakaJedna napisał: Wtedy też. Lepiej nigdy nie obiecywać czegoś, czego nie jest się w stanie zrobić natomiast facet jest skreślony definitywnie. Logiczne. Ach te obietnice. [oczko] Martwy jest czy jak, że skreślony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klpppoprytty 28 Napisano Sierpień 11, 2021 (edytowany) Na pewno nie przeżywaj, nie bądź spłoszona ani nie wkręcaj sobie że się boisz. Podejdź i spytaj na co się gapi, i żeby się oddalił, ale w maxymalnie oschły sposób. On myśli że się spłoszyłaś bo się podnieciłaś ta sytuacją. Pokaż mu że tak nie jest. Masz być oschła i groźna. Potraktuj go jak g na bucie a opuści go romantyczny nastrój. Edytowano Sierpień 11, 2021 przez Klpppoprytty 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TakaJedna 221 Napisano Sierpień 11, 2021 10 minut temu, Stała napisał: Ach te obietnice. [oczko] Martwy jest czy jak, że skreślony. Nie wiem. Mam to głęboko... Zajmą się nim odpowiednio moje koleżanki, które tak ochoczo "werbował". Krzyż na drogę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stała 269 Napisano Sierpień 11, 2021 3 minuty temu, TakaJedna napisał: Nie wiem. Mam to głęboko... Zajmą się nim odpowiednio moje koleżanki, które tak ochoczo "werbował". Krzyż na drogę Bardzo dobrze, że masz wszystko za sobą. Ile masz stopni w mieście. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ZOSIA SAMOSIA Napisano Sierpień 11, 2021 53 minuty temu, TakaJedna napisał: Pierdyknij mu w ten głupi łeb raz a porządnie a tak serio... jezeli jest naprawdę chory to może mu się nie znudzić. Wiem coś o tym. Może ma obsesję albo schizofrenie. nie wygladal na takiego .... wygladal na dojrzalego rozsadnego faceta i jest arab ale urodzil sie tu rodzice tylko tu przyjechali z Kairu .... moze mu przejdzie mam pomysl powiem ze jestem zydowa oni raczej nie lubia zydow po drugie pisgne mu gazem i powiem va ten faire foutre Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ZOSIA SAMOSIA Napisano Sierpień 11, 2021 42 minuty temu, Stała napisał: Jesteś w amoku. Ofiara stalkingu nie myśli racjonalnie. Zadzwoń do zaufania. Podpwiedzą, doradzą, nakierują. Jak nie chcesz na 112 czy 977. nie nie boje sie i nie jestem w amoku pokonam potwora Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ZOSIA SAMOSIA Napisano Sierpień 11, 2021 43 minuty temu, TakaJedna napisał: Bez tego też może. Najlepiej idź na komisariat i porozmawiaj z jakąś kompetentną osobą. Zbieraj dowody. nie narazie nie ale jak dlugo bedzie tak robil to wtedy tak on podchodzi blisko do mnie i mnie za rece lapie wiec chyba nogami ten gaz z torebki wyciagne albo kopne go w jaja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ZOSIA SAMOSIA Napisano Sierpień 11, 2021 38 minut temu, Klpppoprytty napisał: Na pewno nie przeżywaj, nie bądź spłoszona ani nie wkręcaj sobie że się boisz. Podejdź i spytaj na co się gapi, i żeby się oddalił, ale w maxymalnie oschły sposób. On myśli że się spłoszyłaś bo się podnieciłaś ta sytuacją. Pokaż mu że tak nie jest. Masz być oschła i groźna. Potraktuj go jak g na bucie a opuści go romantyczny nastrój. ja nie musze podchodzic to on do mnie podchodzi bede grozna i oschla teraz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TakaJedna 221 Napisano Sierpień 11, 2021 Przed chwilą, ZOSIA SAMOSIA napisał: nie narazie nie ale jak dlugo bedzie tak robil to wtedy tak on podchodzi blisko do mnie i mnie za rece lapie wiec chyba nogami ten gaz z torebki wyciagne albo kopne go w jaja Ooo to, to! Kopnij go w jaja aż zobaczy gwiazdy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ZOSIA SAMOSIA Napisano Sierpień 11, 2021 1 minutę temu, TakaJedna napisał: Ooo to, to! Kopnij go w jaja aż zobaczy gwiazdy. jestem expertka w kopaniu w jaja juz od malenstwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TakaJedna 221 Napisano Sierpień 11, 2021 2 minuty temu, ZOSIA SAMOSIA napisał: jestem expertka w kopaniu w jaja juz od malenstwa 12 minut temu, ZOSIA SAMOSIA napisał: nie wygladal na takiego .... wygladal na dojrzalego rozsadnego faceta i jest arab ale urodzil sie tu rodzice tylko tu przyjechali z Kairu .... moze mu przejdzie mam pomysl powiem ze jestem zydowa oni raczej nie lubia zydow po drugie pisgne mu gazem i powiem va ten faire foutre 12 minut temu, ZOSIA SAMOSIA napisał: nie wygladal na takiego .... wygladal na dojrzalego rozsadnego faceta i jest arab ale urodzil sie tu rodzice tylko tu przyjechali z Kairu .... moze mu przejdzie mam pomysl powiem ze jestem zydowa oni raczej nie lubia zydow po drugie pisgne mu gazem i powiem va ten faire foutre Widzisz Dlatego ja nie lubić Arabów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TakaJedna 221 Napisano Sierpień 11, 2021 38 minut temu, Stała napisał: Bardzo dobrze, że masz wszystko za sobą. Ile masz stopni w mieście. Teraz 17. Jutro 22, w piątek 26. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ZOSIA SAMOSIA Napisano Sierpień 11, 2021 4 minuty temu, TakaJedna napisał: Widzisz Dlatego ja nie lubić Arabów. ja tez nie przepadam ale ten byl naprawde jak nie arab ale sie pomylilam ..... jest jak arab Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ZOSIA SAMOSIA Napisano Sierpień 11, 2021 dzieki za dyskusje i dobrej nocy papa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach