korneliaolaf 0 Napisano Sierpień 13, 2021 hej w dniu 19/07 miałam robione beta które wyszło na 2415, ostatnio na wizycie był zarodek ale nie było słychać serduszka, ginekolog stwierdził że ciąża może być młodsza kazał przyjechać za dwa tygodnie. Wczoraj robiłam beta wyszło tylko 3047, czy przyrost jest za mały? od samego początku biorę dhuphaston i luteine czuje się dobrze, żadnych plamień, tak bardzo nie chce stracić tego dziecka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lolka1975 197 Napisano Sierpień 13, 2021 Przez 3 tyg tylko tyle uroslo, czy moze pomyslilas date??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
korneliaolaf 0 Napisano Sierpień 13, 2021 niestety tylko tyle urosło :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AgsAgsAgs 768 Napisano Sierpień 13, 2021 Różnie bywa. Nie jesteśmy lekarzami i nasze opinie mało znaczą. Nasza wiedza jest ograniczona własnymi doświadczeniami. Pamiętaj o tym, cokolwiek Ci napiszemy. Wydaje mi się, że tak mały przyrost bety dobrze nie wróży. Weź jednak pod uwagę to co napisałam wcześniej. Czasami nie ma sensu na siłę podtrzymywać ciąży. Naturą wie co robi i pisze Ci to jako kobieta która poroniła. Trzymaj się. Mam nadzieję, że w Twoim przypadku wszystko będzie dobrze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Moni.B88 21 Napisano Sierpień 13, 2021 Niestety, musisz się nastawić na najgorsze jeśli przyrost jest taki jak napisałaś ... który Ci wychodzi tydzień ciąży od daty ostatniej miesiączki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach