natalie88 0 Napisano Sierpień 20, 2021 Serio pytam. Stosuje kremy, serum itd. cała twarz okej, a ta wokół oczu to jakiś dramat. Mało tego, dodaje mi dodatkowe 5 lat. Co mogę zrobić, aby odmłodzić skórę wokół oczu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sylwia1991 1158 Napisano Sierpień 20, 2021 8 godzin temu, natalie88 napisał: Serio pytam. Stosuje kremy, serum itd. cała twarz okej, a ta wokół oczu to jakiś dramat. Mało tego, dodaje mi dodatkowe 5 lat. Co mogę zrobić, aby odmłodzić skórę wokół oczu? Poczytaj o stymulatorach tkankowych. Wstrzykujesz w skórę właściwą i od razu efekt wizualny lepszy. Ja jeszcze nie mam tego problemu ale kiedy będę miała to napewno skorzystam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
33martyna 2 Napisano Sierpień 23, 2021 jak kremy nie wyrabiaja to chyba zostaje ci zabieg. a z ciekawosci jaki rodzaj cery masz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
natalie88 0 Napisano Sierpień 24, 2021 Normalną, a i tak skóra w tym miejscu wygląda źle, naprawdę źle. W sumie myslałam o zabiegu, ale nie wiem czy to nie za wcześnie na ingerencję w twarz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
S0NIA 0 Napisano Sierpień 25, 2021 twoja decyzja, czy będziesz miała taki problem, czy zlikwidujesz z pomocą zabiegu. ja zdecydowałam się na to drugie i zabieg exillis to była dobra decyzja. teraz moja skóra wokół oczy i na twarzy jest gładka i jędrna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
natalie88 0 Napisano Sierpień 26, 2021 Zapamiętam, a miałaś jeden zabieg? Polecacie coś jeszcze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nowka_sztuka123 6 Napisano Sierpień 27, 2021 Moja skóra pod oczami od razu wygląda gorzej, gdy zaczynam jeść niezdrowe/przetworzone produkty. Kosmetyki wspierają skórę i sama ich używam, ale bez diety i odpowiedniego nawodnienia organizmu efekt ich działania jest średni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasixxx 0 Napisano Sierpień 27, 2021 Z własnych doświadczeń polecam infuzję tlenową, o której możesz poczytać tutaj: https://vesuna.pl/jak-dbac-o-wymagajaca-skore-oczu/ . Robiłam serię 6 zabiegów w tej klinice Vesuna z Krakowa i nie żałuje. Dobrze wyglądam, a to najważniejsze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasixxx 0 Napisano Wrzesień 22, 2021 (edytowany) I co, zdecydowałaś się? Edytowano Wrzesień 22, 2021 przez kasixxx Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
S0NIA 0 Napisano Wrzesień 24, 2021 Miałam pięć zabiegów w 7-10 dniowych odstępach, ale w sumie każdy przypadek jest inny i możesz mieć tych zabiegów mniej lub więcej, ale dla efektów polecam w 100%. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
natalie88 0 Napisano Wrzesień 27, 2021 Okej, dzięki, a jak to wygląda przy tej infuzji tlenowej? Ile zabiegów? Też trzeba zachować jakieś odstępy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anks 1 Napisano Wrzesień 28, 2021 Czasami taki już nasz urok, ale kremami pod oczy można sobie poradzić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tytka21 1 Napisano Wrzesień 30, 2021 bo jest najcieńsza i najdelikatniejsza jeżeli chodzi o strefy na twarzy, łatwo ją uszkodzic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach