CocoLoco 1 Napisano Sierpień 22, 2021 Mam Teraz dni Płodne Dokładnie 28 29 30 Sierpnia Są to dni Płodne . Jak Raz Dziennie W Każdy Dzień Będę się Kochała z Partnerem A są 3 dni to Zejdę W Ciążę? Bardzo mi zależy.. obojętna płeć. 3 dni 28 29 30 Sierpnia dni Płodne raz w łez dym dniu będę się kochala tylko że z palcem w pochwie . Bo Wychodzi W trakcie seksu i spuszcza sie poza pochwal. Czy Jest możliwe w ciągu tych 3 dni Jaka jest szansa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CocoLoco 1 Napisano Sierpień 22, 2021 38 minut temu, CocoLoco napisał: Mam Teraz dni Płodne Dokładnie 28 29 30 Sierpnia Są to dni Płodne . Jak Raz Dziennie W Każdy Dzień Będę się Kochała z Partnerem A są 3 dni to Zejdę W Ciążę? Bardzo mi zależy.. obojętna płeć. 3 dni 28 29 30 Sierpnia dni Płodne raz w łez dym dniu będę się kochala tylko że z palcem w pochwie . Bo Wychodzi W trakcie seksu i spuszcza sie poza pochwal. Czy Jest możliwe w ciągu tych 3 dni Jaka jest szansa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annn2020 245 Napisano Sierpień 22, 2021 A jest możliwość żebyś napisała to po polsku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stała 269 Napisano Sierpień 22, 2021 Dlaczego raz dziennie. Nie rozumiem co to ma do rzeczy w związku z płcią. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Einefremde 124 Napisano Sierpień 22, 2021 2 godziny temu, CocoLoco napisał: Mam Teraz dni Płodne Dokładnie 28 29 30 Sierpnia Są to dni Płodne . Jak Raz Dziennie W Każdy Dzień Będę się Kochała z Partnerem A są 3 dni to Zejdę W Ciążę? Bardzo mi zależy.. obojętna płeć. 3 dni 28 29 30 Sierpnia dni Płodne raz w łez dym dniu będę się kochala tylko że z palcem w pochwie . Bo Wychodzi W trakcie seksu i spuszcza sie poza pochwal. Czy Jest możliwe w ciągu tych 3 dni Jaka jest szansa? Możesz to przetłumaczyć na polski? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CocoLoco 1 Napisano Sierpień 22, 2021 3 godziny temu, Annn2020 napisał: A jest możliwość żebyś napisała to po polsku? Mam Dni Plodne 28 29 30 Sierpnia Wtedy Będę się Kochała Uprawiala Sex. Nie Spuszczas się. Palcem Wloze Sperme za Każdym Razem. Jest Szansa na Ciążę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annn2020 245 Napisano Sierpień 22, 2021 Po co to robisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Einefremde 124 Napisano Sierpień 22, 2021 A w domu wszyscy zdrowi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CocoLoco 1 Napisano Sierpień 22, 2021 39 minut temu, Einefremde napisał: A w domu wszyscy zdrowi? Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
F99 1 Napisano Sierpień 22, 2021 Jeśli chcesz kogoś wrobić w ciąże to lepiej tego nie rób bo zniszczysz mu życie wrabiając go i biorąc alimenty, chyba ze chcesz z nim po tym być to z n pogadaj. A co do pytania to szybciej Ci się uda jak weźmiesz strzykawkę, ustawisz się tak by ma była do góry nogami, włóż strzykawkę jak najgłębiej i wciśnij do środa spermę ze strzykawki, siedź w tej pozycji kilka minut żeby sperma spłynęła w głąb, ale nie masz 100% na ciąże Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach