katarzynat 0 Napisano Sierpień 27, 2021 Witam Proszę o pomoc w doborze bardzo dobrego specjalisty stomatologa lub kliniki do założenia kilku implantów. Jestem z Podkarpacia okolice Rzeszów, Gorlice, Jasło, Krosno. czy ktoś ma doświadczenie i jest po założeniu imlantów w mojej okolicy . będę bardzo wdzięczna za pomoc Katarzyna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sylwia1991 1158 Napisano Sierpień 27, 2021 5 minut temu, katarzynat napisał: Witam Proszę o pomoc w doborze bardzo dobrego specjalisty stomatologa lub kliniki do założenia kilku implantów. Jestem z Podkarpacia okolice Rzeszów, Gorlice, Jasło, Krosno. czy ktoś ma doświadczenie i jest po założeniu imlantów w mojej okolicy . będę bardzo wdzięczna za pomoc Katarzyna Hej, nie jestem z twojej okolicy, ale... Sama mam implant zębowy i na serio nie musi być to jakaś super droga klinika;) To tak zanim ktoś ci poleci najdroższą w regionie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katarzynat 0 Napisano Sierpień 27, 2021 Dzięki za odpowiedz wiem ze nie musi być najdrozsza ale w moim regionie jest ich wiele i nie mam pojęcia która wybrać a nikt z moich znajomych nie ma doswiadczenia z implantami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wiciuś 0 Napisano Listopad 17, 2021 Metamorfoza uśmiechu u Pana Drosd z Torunia to będzie rozwiązanie dla Ciebie stworzone. Skoro kapitał w żadnym stopniu Cię nie ogranicza a chcesz się pochwalić wyjątkowym uśmiechem to możesz na Pana Macieja liczyć. Wyjątkowe doświadczenie po jego stronie i umiejętność indywidualnego podejścia do tematu więc faktycznie będziesz się mogła wyjątkowym uśmiechem pochwalić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach