Kejti$$ 0 Napisano Wrzesień 9, 2021 Może miał ktoś podobnie pierwsza ciąża na dhupastonie od początku . Będąc u lekarza na wizycie po badaniu progesteronu stwierdził że jest niski więc od grudnia zaczęłam brać a w lutym zaszłam . Teraz z mężem od 3 cykli staramy się o kolejne dziecko jednak zastanawiam się czy jest sens bez tych leków ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasiula3 35 Napisano Wrzesień 13, 2021 u mnie stała kontrola cyklu wiele dała, po prostu trzeba obserwować, warto zapisywać te cykle; korzystłam przy drugiej ciąży (przy staraniach) z takiego termometru owulacyjnego mySense, to jest spoko opcja, bo na wizyty codziennie się nie chcodzi do ginekologa, a tutaj zapis jest cały czas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sylwusia 20 Napisano Wrzesień 20, 2021 zapisy płodności na monitorze Afrodyta Smart w domu koniecznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xenia9 28 Napisano Wrzesień 26, 2021 Najlepiej jakbyś regularnie kontrolowała i zapisywała cykle, mi służy o tego Cyclotest MySense, to taki termometr owulacyjny na którym sprawdzam temperaturę codziennie rano po obudzeniu i jest połączony z aplikacja w telefonie, w którą wprowadzam dane o śluzie, zdrowiu, wadze itd. To wszystko składa się na wyznaczanie dni płodnych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka94 29 Napisano Październik 8, 2021 musisz kontrolować i zapisywać cykle, by coś wywnioskować. Są pomocnicze urządzenia, polecam monitor płodności Afrodyta Smart z apką na telefon Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach