Noras 0 Napisano Wrzesień 12, 2021 Cześć byłem ostatnio na 2 masażach erotycznych,masowały mnie całym ciałem ja je dotykałem a na koniec zakończenie ręczne i mam pytanie czy to koniec prawictwa? mam troche moralniaka bo wolałbym to zrobić z kimś kogo znam i mu ufam a troche poleciałem za bardzo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sylwia1991 1158 Napisano Wrzesień 13, 2021 Myślałam że prawiczkiem się kończy być jak się pena włoży w coś innego niż cudze ręce:) 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mistrzerotyki 479 Napisano Wrzesień 14, 2021 Noras, to jeszcze nie to, musisz najpierw wejść w panienkę żeby zdjąć sobie simlocka:) A skoro już się trochę obyłeś z kobiecym ciałem to teraz pora na zrobienie tego porządnie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ONA83 1378 Napisano Wrzesień 14, 2021 Dnia 12.09.2021 o 10:19, Noras napisał: czy to koniec prawictwa? To dopiero była próba generalna, ale premiera jeszcze przed tobą. Robótki ręczne, czy nawet oralne się nie liczą. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ddt60 1327 Napisano Wrzesień 14, 2021 (edytowany) 4 godziny temu, ONA83 napisał: To dopiero była próba generalna, ale premiera jeszcze przed tobą. Robótki ręczne, czy nawet oralne się nie liczą. tak tak, musi być penetracja pochwy - tylko on nam nie powiedział ile ma lat ?? Edytowano Wrzesień 14, 2021 przez ddt60 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bobokozirr 0 Napisano 30 Kwiecień Mefedron 4mmc za 1 złoty, tylko teraz i tylko po otwarciu. Amfetamina, Marihuana, Ekstazy i Kokaina. Pierwszy na świecie w pełni autorski rynek. Przy wsparciu profesjonalistów najwyższego poziomu. Niezawodny serwis, wygoda i wsparcie przyjaznej administracji, produkty laboratoryjnej jakości. Dostawa taksówką, pocztą i poprzez skrytki. To wszystko czeka na Ciebie na BazaarPL. Sprzedawcom oferujemy bezpłatne umieszczanie swoich produktów przez rok. Stabilny serwis. Ochronę przed atakami DDoS gwarantujemy! Używaj najlepszego. Nie zgadzaj się na mniej!!! BAZR.WS bazaarplnt7rsrc3o65qfvez2oqis4wnupmxezijsu22pmzcljonpmqd.onion Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach