Noras 0 Napisano Wrzesień 12, 2021 Cześć byłem ostatnio na 2 masażach erotycznych,masowały mnie całym ciałem ja je dotykałem a na koniec zakończenie ręczne i mam pytanie czy to koniec prawictwa? mam troche moralniaka bo wolałbym to zrobić z kimś kogo znam i mu ufam a troche poleciałem za bardzo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sylwia1991 1158 Napisano Wrzesień 13, 2021 Myślałam że prawiczkiem się kończy być jak się pena włoży w coś innego niż cudze ręce:) 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mistrzerotyki 479 Napisano Wrzesień 14, 2021 Noras, to jeszcze nie to, musisz najpierw wejść w panienkę żeby zdjąć sobie simlocka:) A skoro już się trochę obyłeś z kobiecym ciałem to teraz pora na zrobienie tego porządnie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ONA83 1378 Napisano Wrzesień 14, 2021 Dnia 12.09.2021 o 10:19, Noras napisał: czy to koniec prawictwa? To dopiero była próba generalna, ale premiera jeszcze przed tobą. Robótki ręczne, czy nawet oralne się nie liczą. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ddt60 1326 Napisano Wrzesień 14, 2021 (edytowany) 4 godziny temu, ONA83 napisał: To dopiero była próba generalna, ale premiera jeszcze przed tobą. Robótki ręczne, czy nawet oralne się nie liczą. tak tak, musi być penetracja pochwy - tylko on nam nie powiedział ile ma lat ?? Edytowano Wrzesień 14, 2021 przez ddt60 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach