Angelina95 0 Napisano Wrzesień 24, 2021 Chciałabym dowiedzieć sie jak to jest z zastrzykiem antykoncepcyjnym? Jak na razie biorę pigułki anty, ale mam mega brzydką cerę po nich, nie wiem czy przy zastrzyk ma jakikolwiek wpływ na cerę i w ogóle? Jak to w ogole działa, czy są jakieś skutki uboczne? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xenia9 28 Napisano Wrzesień 26, 2021 jestem zwolenniczką naturalnych metod zapobiegania ciąży, dlatego polecę dla twojej dziewczyny kontrolę cyklu na termometrze owulacyjnym MySense, fajne urządzenie do pomiarów temperatury + aplikacja na telefon. tam wprowadza się info o śluzie, diecie, lekach, chorobach itp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka94 29 Napisano Październik 8, 2021 możesz używać mechanicznej ochrony, ty decydujesz kiedy się zabezpieczasz, a kiedy nie. Polecam diafragmę dopochwową Caya Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PrzypauNaResorach 165 Napisano Październik 11, 2021 Antykoncepcja wszelkiej maści jest grzechem śmiertelnym. Nie można przystępować do Komunii. Śluby cywilne są tak samo codzolozeniem a nie małżeństwem - sakramentem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marlenacwir 0 Napisano Październik 21, 2021 Jestem zwolenniczka naturalnej antykoncepcji. Kalendarzyk załatwi sprawe i nie ingerujesz w swoje zdrowie, nie martwisz sie ze przytyjesz od hormonow albo ze wysypie Cie na twarzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach