Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

natalie9

Cały czas rozglądam się za innymi facetami

Polecane posty

Mam super chłopaka którego bardzo kocham. Niestety nie układa nam się w seksie i cały czas rozglądam się za innymi facetami. Mam wrażenie że w ogóle mnie nie podnieca. Najgorsze jest to, że co chwila spotykam jakiegoś faceta który mi się podoba i myślę o seksie z nim... Podobają mi się raczej starsi, faceci w mundurach i generalnie raczej ostry seks. W łóżku z moim partnerem próbowaliśmy już chyba wszystkiego, ale i tak nie potrafię czerpać satysfakcji z seksu. Czuję się strasznie, bo wiem że on mnie bardzo kocha a ja czuję się jakbym go krzywdziła mimo że jeszcze nigdy go nie zdradziłam...

Dnia 27.09.2021 o 21:14, natalie9 napisał:

Mam super chłopaka którego bardzo kocham. Niestety nie układa nam się w seksie i cały czas rozglądam się za innymi facetami. Mam wrażenie że w ogóle mnie nie podnieca. Najgorsze jest to, że co chwila spotykam jakiegoś faceta który mi się podoba i myślę o seksie z nim... Podobają mi się raczej starsi, faceci w mundurach i generalnie raczej ostry seks. W łóżku z moim partnerem próbowaliśmy już chyba wszystkiego, ale i tak nie potrafię czerpać satysfakcji z seksu. Czuję się strasznie, bo wiem że on mnie bardzo kocha a ja czuję się jakbym go krzywdziła mimo że jeszcze nigdy go nie zdradziłam...

Zrealizuj z chłopakiem swoje marzenia o facetach w mundurach, trochę przebieranek, atmosfera i może Cię to nakręci na Twojego faceta i problem się rozwiąże. Jak zaczniesz szukać innych i poddasz się swojej chcicy, to szybko się zorientujesz że też Ci inni Ci się nudzą i w końcu stracisz szansę na znalezienie kogoś wartościowego. Dlatego jak wyżej napisano, rozładuj napięcie sama tak żebyś była zaspokojona zamiast szukać innych o ile serio nie myślisz o zmianie partnera na stałe.

Dnia 27.09.2021 o 20:14, natalie9 napisał:

W czym problem? Trochę trudno mi sobie wyobrazić,że się kogoś kocha, ale ta osoba nie podnieca. 

45 minut temu, Bolek napisał:

Kochasz kobietę przecież nie tylko za wygląd - prawda? Jak w przeciągu roku zgrubnie masakrycznie, przestanie się golić, dbać o siebie  to mimo że dalej będziesz ją kochał twój fiut na jej widok będzie chował się w głąb jak ślimak w muszli 😉

No tak, ale czasem słowo miłość bywa nadużywane i mylone z np. zauroczeniem/ fascynacją.... 

Wyobraziłem sobie sytuację o której napisała autorka. Trudno mi poczuć to ,że ona go kocha.