koko_szanel 2 Napisano Październik 6, 2021 Pytanie do szczepionych na . Czy zaobserwowaliście u siebie pogorszenie wyników w badaniach plemników lub braku owulacji? Przeglądam fora staraniowe i każdy kto tam jest po to albo ma 1% prawidłowych plemników, kobiety wydłużone cykle, brał owulacji, oszukane testy ciążowe, poronienia. Oczywiście nie łączą tego że szorycą. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łysy 40 0 Napisano Październik 7, 2021 15 godzin temu, koko_szanel napisał: Pytanie do szczepionych na . Czy zaobserwowaliście u siebie pogorszenie wyników w badaniach plemników lub braku owulacji? Przeglądam fora staraniowe i każdy kto tam jest po to albo ma 1% prawidłowych plemników, kobiety wydłużone cykle, brał owulacji, oszukane testy ciążowe, poronienia. Oczywiście nie łączą tego że szorycą. Jeśli to prawda co piszesz to ci nie szczepieni podtrzymają gatunek ludzki na tej planecie , a tak na marginesie rok temu robiłem badanie przy odbiorze pani poinformowała mnie że wszystko w porządku a liczba prawidłowych powyżej normy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka94 29 Napisano Październik 8, 2021 Ściema. Kontroluj stale płodność i tyle. Jeśli były zaburzenia, to też pewnie przed szczepieniem występowały. Kup Cyclotest MySense i zapisuj cykle, wykresy pokazuj u ginekologa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koko_szanel 2 Napisano Październik 9, 2021 Spamerko akwizytorko powyżej, moje pytanie nie dotyczy mojej osoby ja się nie tym . 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PrzypauNaResorach 165 Napisano Październik 11, 2021 To prawda. Szczypionki mają wpływ na zdrowie.. Poronienia, niepłodność itd. Podziękujcie swej głupocie żeście wzięli experiment 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Foko Loko 1973 Napisano Luty 24, 2022 Dnia 6.10.2021 o 14:11, koko_szanel napisał: Pytanie do szczepionych na . Czy zaobserwowaliście u siebie pogorszenie wyników w badaniach plemników lub braku owulacji? Przeglądam fora staraniowe i każdy kto tam jest po to albo ma 1% prawidłowych plemników, kobiety wydłużone cykle, brał owulacji, oszukane testy ciążowe, poronienia. Oczywiście nie łączą tego że szorycą. Jestem szczepiona, mój mąż też. Cykle mi się wręcz skróciły, w 2 cyklu starań zaszłam w ciążę. Więc wsadź sobie teorie w doope. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach