KutasŚcisłyWielki 0 Napisano Październik 17, 2021 Nie moge znalesc dziewczyny i masturbuje się 12 razy na dzień przestaje dopiero kiedy zasypiam lecz lunatykuję i czasem bywa że pod czas snu też się masturbuję co mam zrobić ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mistrzerotyki 479 Napisano Październik 17, 2021 1 godzinę temu, ...ŚcisłyWielki napisał: Nie moge znalesc dziewczyny i masturbuje się 12 razy na dzień przestaje dopiero kiedy zasypiam lecz lunatykuję i czasem bywa że pod czas snu też się masturbuję co mam zrobić ? Zostań honorowym dawcą spermy, szkoda żeby taka przemysłowa produkcja się marnowała. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mistrzerotyki 479 Napisano Październik 18, 2021 14 godzin temu, ...ŚcisłyWielki napisał: Nie moge znalesc dziewczyny i masturbuje się 12 razy na dzień przestaje dopiero kiedy zasypiam lecz lunatykuję i czasem bywa że pod czas snu też się masturbuję co mam zrobić ? Tak sobie myślę, że ta masturbacja Ci bardzo dużo czasu zajmuje w ciągu dnia. Może jakbyś poświęcił ten czas na szukanie dziewczyny to byś już ją miał. Ile tak w ogóle masz lat i gdzie tej dziewczyny szukasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach