magdusika25 0 Napisano Październik 31, 2021 Od roku mieszkam z synem i konkurentem u mojej matki. Jesteśmy razem 6 lat od samego początku nadużywał alkoholu. Gdy urodziłam syna zaczął imprezować, wyzwiska kontrolowanie, popychanie. Na początku ja się starałam i walczyłam z czasem przestałam. Całymi dniami go nie było poznałam chłopaka pisaliśmy itd. Teraz chcę się go pozbyć z mojego życia tylko tu problem mama idzie za nim. Ja nie mam nic do powiedzenia bo nie mój dom. Co w takiej sytuacji mogę zrobić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DANIEL 158 Napisano Październik 31, 2021 Wyprowadzić się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
magdusika25 0 Napisano Październik 31, 2021 1 godzinę temu, ~Małgośka~ napisał: To jeśli mama idzie za nim, to może niech sama z nim zamieszka i w ogóle będzie Co to znaczy, że nie masz nic do powiedzenia? To mama ma Ci mówić z kim możesz być? Najpierw to Ty się ,,pozbądź" matki ze swojej decyzyjności. Czyli jak najszybciej szukaj mieszkania, chociażby na wynajem. Pracujesz? A konkubenta na dobre ze swego życia i tak się nie pozbędziesz, macie w końcu dziecko. Wyprowadzić na obecną chwilę się nie mogę bo nie mam za co wynająć mieszkania. Pracy szukam bo do tej pory siedziałam z synem. Właśnie bo jak z nim mam dziecko to męczyć mam się do śmierci. Przecież można ułożyć sobie życie na nowo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bimba 2827 Napisano Listopad 5, 2021 Dnia 2.11.2021 o 21:25, marinero napisał: Jak matka umrze to dom bedzie twoj !wiec powiedz matce ze nie chcesz konkubenta na swoim garnuszku! Ona już tu zakładała tematy i twierdziła że matka przepisała mieszkanie właśnie na tego konkubenta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ronald 7 Napisano Grudzień 12, 2021 Konkubinat zawsze niszczy cnotę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nena123 9 Napisano Grudzień 21, 2021 A może oni mają jakiś romans ??? Czemu ona tak za nim obstaje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach