Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

magdusika25

Jak pozbyć się konkubenta

Polecane posty

Od roku mieszkam z synem i konkurentem u mojej matki. Jesteśmy razem 6 lat od samego początku nadużywał alkoholu. Gdy urodziłam syna zaczął imprezować, wyzwiska kontrolowanie, popychanie. Na początku ja się starałam i walczyłam z czasem przestałam. Całymi dniami go nie było poznałam chłopaka pisaliśmy itd. Teraz chcę się go pozbyć z mojego życia tylko tu problem mama idzie za nim. Ja nie mam nic do powiedzenia bo nie mój dom. Co w takiej sytuacji mogę zrobić.

1 godzinę temu, ~Małgośka~ napisał:

To jeśli mama idzie za nim, to może niech sama z nim zamieszka i w ogóle będzie🤷‍♀️ Co to znaczy, że nie masz nic do powiedzenia? To mama ma Ci mówić z kim możesz być? Najpierw to Ty się ,,pozbądź" matki ze swojej decyzyjności. Czyli jak najszybciej szukaj mieszkania, chociażby na wynajem. Pracujesz?

A konkubenta na dobre ze swego życia i tak się nie pozbędziesz, macie w końcu dziecko.

Wyprowadzić na obecną chwilę się nie mogę bo nie mam za co wynająć mieszkania. Pracy szukam bo do tej pory siedziałam z synem. Właśnie bo jak z nim mam dziecko to męczyć mam się do śmierci. Przecież można ułożyć sobie życie na nowo.

Dnia 2.11.2021 o 21:25, marinero napisał:

Jak matka umrze to dom bedzie twoj !wiec powiedz matce ze nie chcesz  konkubenta  na swoim garnuszku

Ona już tu zakładała tematy i twierdziła że matka przepisała mieszkanie właśnie na tego konkubenta.