barabarabab 1 Napisano Listopad 19, 2021 On chodził do klubów tylko po to żeby poznać jakąś kobietę. Nie interesowała go muzyka, zabawa tylko kobiety. Teraz polubił stronę jakiegoś nowo otwartego klubu w swoim mieście i prawdopodobnie będzie chciał tam pójść czy mam podstawy do martwienia się? Bo jeśli ma mnie to w jakim innym celu miałby tam iść skoro go nic poza kobietami w klubach nie interesowało. To związek na odległość. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
barabarabab 1 Napisano Listopad 20, 2021 Dlaczego pomimo tylu wyświetleń nikt nic nie napisze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bimba 2827 Napisano Listopad 21, 2021 Przecież wyraźnie powiedział ci po co chodzi do klubów. Czego nie rozumiesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pacjent-0 6 Napisano Listopad 21, 2021 Dnia 19.11.2021 o 19:24, barabarabab napisał: On chodził do klubów tylko po to żeby poznać jakąś kobietę. Nie interesowała go muzyka, zabawa tylko kobiety. Teraz polubił stronę jakiegoś nowo otwartego klubu w swoim mieście i prawdopodobnie będzie chciał tam pójść czy mam podstawy do martwienia się? Bo jeśli ma mnie to w jakim innym celu miałby tam iść skoro go nic poza kobietami w klubach nie interesowało. To związek na odległość. W prezerwatywie to nie zdrada 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
barabarabab 1 Napisano Listopad 24, 2021 Chyba z nim zerwę bo podejrzewam i mam 80% pewności że mnie oszukuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach