Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Hann

możecie mi polecić dobre biuro rachunkowe w okolicach Warszawy

Polecane posty

Jak możecie mi polecić dobre biuro rachunkowe, które działa na wysokim poziomie i jesteście z niego zadowoleni to dajcie znać. Zależy mi na kimś kto faktycznie dobrze zna tematykę i jest na bieżąco z przepisami, tak że będzie w stanie mi zapewnić obsługę na wysokim poziomie. Najlepiej takie biuro, z którym będzie dobry kontakt.

Dnia 1.12.2021 o 15:00, Hann napisał:

Jak możecie mi polecić dobre biuro rachunkowe, które działa na wysokim poziomie i jesteście z niego zadowoleni to dajcie znać. Zależy mi na kimś kto faktycznie dobrze zna tematykę i jest na bieżąco z przepisami, tak że będzie w stanie mi zapewnić obsługę na wysokim poziomie. Najlepiej takie biuro, z którym będzie dobry kontakt.

Dobre biuro- polecam ci nie korzystać z taniego szeptanego marketingu na forach- to po pierwsze. Jestem księgową i wiem jak się w takich "reklamowanych" po taniości miejscach pracuje- zapomnij.

Chcesz porządnie- popatrz na zespół w biurze. Kto ma jakie kursy, kiedy, jak często. Zajrzyj na gowork- może się okazać że rotacja jest ogromna (a to źle dla ciebie). Zwróć uwagę czy poza dobrze ubranym właścicielem pracownicami nie są same studentki do 26 roku życia- jeśli tak, to zły znak. No i zapłać za to godziwe pieniądze. Najtańsze biuro to zazwyczaj g*** jest.