Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Klara tarkowska

Jakaś rada od kogoś doświadczonego

Polecane posty

Szczerze ? mozexie nazwać to użalaniem się.

nikt we mnie nie wierzy wiedza ze mam dobre serce wiec każdy to wykorzystuje . Słyszałam pare raze  w życiu ze jestem wyjątkowa i zastanawiam skoro taka jesyem to czemu nikt tego nie docenia . Nie mam siły szczerze mowiax chodxic do szkoły rozmawiać z ludźmi którzy robią mi przykrość komentując mój charakter wygląd (mimo ze jestem pojąć atrakcyjna dziesvgeb ) nie mam ochoty rozmawiać z rodzicami . NII KOMU NIE UFAM a potrzebuje . Dziewczyna której zaufałam oszukała mnie i do teraz ma do mnie dziwne zaczepki niemile nie potrafię niereagowac a nie chce się kłócić.

ps mam 17 lat 

warto wierzyc w siebie w siebie ? 

Dnia 3.12.2021 o 13:12, Klara tarkowska napisał:

Szczerze ? mozexie nazwać to użalaniem się.

nikt we mnie nie wierzy wiedza ze mam dobre serce wiec każdy to wykorzystuje . Słyszałam pare raze  w życiu ze jestem wyjątkowa i zastanawiam skoro taka jesyem to czemu nikt tego nie docenia . Nie mam siły szczerze mowiax chodxic do szkoły rozmawiać z ludźmi którzy robią mi przykrość komentując mój charakter wygląd (mimo ze jestem pojąć atrakcyjna dziesvgeb ) nie mam ochoty rozmawiać z rodzicami . NII KOMU NIE UFAM a potrzebuje . Dziewczyna której zaufałam oszukała mnie i do teraz ma do mnie dziwne zaczepki niemile nie potrafię niereagowac a nie chce się kłócić.

ps mam 17 lat 

warto wierzyc w siebie w siebie ? 

Na twoim miejscu skupiłaby się na tym, aby się nauczyć jak to jest mieć wyj****bane.

Zawsze znajdzie się ktoś, kto lubi dosrać...Trzeba to po prostu zlewać.