XXXX 18 Napisano Grudzień 22, 2021 Powiem tak, że nigdy nie przypuszczalabym że jest w nim tyle rzeczy i to nie tylko moich ale moich dziadków rodziców i cholera wie czego jeszcze. Do tego dochodzą worki ze strychu i piwnicy, najchętniej spaliłabym to wszystko ale są tam rzeczy stare i niektóre warte majątek. Ktoś jeszcze chce się pożalić na temat przeprowadzek? U mnie co jak co to to chyba z miesiac jeszcze zajmie jak nie więcej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rafRut 0 Napisano Styczeń 5, 2022 P*r*z*e*j*e*b*a*n*e Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kirinka 32 Napisano Styczeń 23, 2022 O kurcze. No to troche przekiwane. Ale dasz rade! Ja wyprowadzilam sie z domu rodzinnego i namowilam mame zeby zaczela robic porzadki - co prawda maja mase dupereli bo to dom w ktorym jest juz 4 pokolenie rodziny, ale za kazdym razem jak jestem to sprzedajemy mebla, wywozimy bagaznik rupieci na smietnisko itp i jakos to idzie. A tobie porzadze tak - jesli nie chcesz tych zeczy trzymac, to zacznij powili wysprzedawac to co ma wartosc finansowa i albo oddawac albo smieciowac to co wartosci ani finasowej ani emocjonalnej nie ma. Tak jak worki na strychu - chyba ze szukasz skarbu jesli sa tam od lat to wiekszosci moze nawet nie warto otwierac, chyba ze lubisz pogrzebac w starociach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
neneke 3 Napisano Luty 10, 2022 Czyli po prostu wiedziałeś ile bedzie z tym roboty i zabrales sie za to na ostatni dzwonek? W nowym domu tez bedziesz to wszystko magazynował bo moze cenne? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DropKick 105 Napisano Luty 23, 2022 Dnia 10.02.2022 o 13:17, neneke napisał: Czyli po prostu wiedziałeś ile bedzie z tym roboty i zabrales sie za to na ostatni dzwonek? W nowym domu tez bedziesz to wszystko magazynował bo moze cenne? Pojmij ze to nie autor zbierał te duperele, tylko poprzednie pokolenia i to przez LATA. Kto ma strych, ten wie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach