MadziaLenka 97 Napisano Grudzień 24, 2021 Witajcie ! Ciekawi mnie czy dużo z Was ma taki sam dylemat co ja, a mianowicie już od x lat farbuje włosy. Na tą chwilę mam blond z dość sporym odrostem (mój naturalny kolor to ciemny/mysi blond). Moje włosy już przeszły wszystko od czarnych po jasny blond i nie mówię trochę im się oberwało. Jakiś czas temu powiedziałam sobie dość ! Chciałabym zobaczyć siebie znowu w naturalnym kolorze, bo już zapomniałam jak w nim wyglądam. Przechodzę dylematy począwszy od widocznych odrostów do tego, że mój słoneczny blond już nie jest taki jak był w chwili farbowania. Jestem ciekawa czy jest tutaj ktoś z Was, co też stara się wrócić do naturalnego i może chce podzielić się jak sobie radzi z tym. No i dajcie znać też czy jednak są tutaj naturalne dziewczyny, bo raczej większość chyba farbuje włosy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anianias 7 Napisano Marzec 28, 2022 Myślałam kiedyś o zmianie koloru włosów na naturalny, ale zauważyłam że mój facet zaczął się bardziej rozglądać za blondynkami na ulicy. Wróciłam wiec do regularnego farbowania i zamierzam przestawać. Jak chcesz poeksperymentować to sproboj lepiej inne kolory - Czerwienie, żółcie albo fiolet... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach