Tekstylka 13 Napisano Styczeń 7, 2022 Hej od tygodnia i dwóch dni biorę tabletki anty Gedarel, czy są możliwe tak straszne wahania nastrojów? A w zasadzie podchodzi mi to pod początek depresji bo płacze codziennie od trzech dni, potem przychodzi dobry humor a potem znowu wpadam w dół. Do tego mam tępe bóle brzucha. Dzisiaj rano znowu obudziłam się i zaczęłam sie drzeć na chłopaka a potem wybuchnelam płaczem. Dodam ze nigdy nie miałam takiego stanu, brałam kiedyś tabletki anty i było okej. A teraz to jest koszmar. Czy mogę przestać je brać w połowie blistra ? Pomocy bo oszaleje, dodam ze mieszkam za granica wiec receptę dostałam przez internet musiałam wypełnić tylko kwestionariusz, i tabletki były za darmo nikt mnie nie badał ani nic. pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Foko Loko 1973 Napisano Styczeń 7, 2022 2 godziny temu, Tekstylka napisał: Hej od tygodnia i dwóch dni biorę tabletki anty Gedarel, czy są możliwe tak straszne wahania nastrojów? A w zasadzie podchodzi mi to pod początek depresji bo płacze codziennie od trzech dni, potem przychodzi dobry humor a potem znowu wpadam w dół. Do tego mam tępe bóle brzucha. Dzisiaj rano znowu obudziłam się i zaczęłam sie drzeć na chłopaka a potem wybuchnelam płaczem. Dodam ze nigdy nie miałam takiego stanu, brałam kiedyś tabletki anty i było okej. A teraz to jest koszmar. Czy mogę przestać je brać w połowie blistra ? Pomocy bo oszaleje, dodam ze mieszkam za granica wiec receptę dostałam przez internet musiałam wypełnić tylko kwestionariusz, i tabletki były za darmo nikt mnie nie badał ani nic. pozdrawiam Hehehe tak to jest jak się bierze tabsy bez konsultacji z lekarzem. Zapisz się do ginekologa i idź na wizytę normalnie. I wiesz, burza hormonalna burzą hormonalną, ale darcia się na drugą osobę nic nie usprawiedliwia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tekstylka 13 Napisano Styczeń 7, 2022 55 minut temu, Foko Loko napisał: Hehehe tak to jest jak się bierze tabsy bez konsultacji z lekarzem. Zapisz się do ginekologa i idź na wizytę normalnie. I wiesz, burza hormonalna burzą hormonalną, ale darcia się na drugą osobę nic nie usprawiedliwia. Ale to tylko w Polsce niestety. Umieram od kilku dni z tego w...u nie wiem co się dzieje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Foko Loko 1973 Napisano Styczeń 7, 2022 1 godzinę temu, Tekstylka napisał: Ale to tylko w Polsce niestety. Umieram od kilku dni z tego w...u nie wiem co się dzieje No ale jesteś w kraju w którym nie istnieją ginekolodzy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tekstylka 13 Napisano Styczeń 7, 2022 9 minut temu, Foko Loko napisał: No ale jesteś w kraju w którym nie istnieją ginekolodzy? Istnieją ale mnie nie stac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Foko Loko 1973 Napisano Styczeń 7, 2022 55 minut temu, Tekstylka napisał: Istnieją ale mnie nie stac Cóż, tabletek nie powinno się odstawiać ot tak, ale w sumie nie powinno się też ich brać bez kontroli lekarza, wuęc w Twoim przypadku wszystko jedno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Migotka95 165 Napisano Styczeń 7, 2022 6 godzin temu, Tekstylka napisał: Hej od tygodnia i dwóch dni biorę tabletki anty Gedarel, czy są możliwe tak straszne wahania nastrojów? A w zasadzie podchodzi mi to pod początek depresji bo płacze codziennie od trzech dni, potem przychodzi dobry humor a potem znowu wpadam w dół. Do tego mam tępe bóle brzucha. Dzisiaj rano znowu obudziłam się i zaczęłam sie drzeć na chłopaka a potem wybuchnelam płaczem. Dodam ze nigdy nie miałam takiego stanu, brałam kiedyś tabletki anty i było okej. A teraz to jest koszmar. Czy mogę przestać je brać w połowie blistra ? Pomocy bo oszaleje, dodam ze mieszkam za granica wiec receptę dostałam przez internet musiałam wypełnić tylko kwestionariusz, i tabletki były za darmo nikt mnie nie badał ani nic. pozdrawiam Niestety niektóre anty tak właśnie na początku działają. Robią całkowity roz...ziaj z hormonami. Nie powinnaś tez ich brać bez wcześniejszej konsultacji i badań. Może te akurat Tobie nie służą. Bierzesz je od tygodnia więc musisz pewnie odczekać chwile, aż wszystko wróci do normy. Nie możesz się skonsultować z jakimś lekarzem? Nawet online? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tekstylka 13 Napisano Styczeń 7, 2022 6 godzin temu, Migotka95 napisał: Niestety niektóre anty tak właśnie na początku działają. Robią całkowity roz...ziaj z hormonami. Nie powinnaś tez ich brać bez wcześniejszej konsultacji i badań. Może te akurat Tobie nie służą. Bierzesz je od tygodnia więc musisz pewnie odczekać chwile, aż wszystko wróci do normy. Nie możesz się skonsultować z jakimś lekarzem? Nawet online? Telefon z poradni będzie w lutym dopiero, niestety a nie mam pieniędzy żeby iść prywatnie. Odstawiłam dziś pierwszy dzień mam nadzieje ze się unormuje bi jest rzeźnia. Nikomu nie polecam brać tego szajsu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sarsaqw 48 Napisano Styczeń 13, 2022 To nie jest tak, że u każdej kobiety jakieś tabletki będą okej. Brałam chyba 3 rodzaje tabletek i każde były kiepski - źle się czułam. Czasem wystarczy mechaniczne zabezpieczenie, przecież jest tak samo skuteczne (procentowo) a i jeszcze chroni przed chorobami. To taka moja rada, ja akurat używam diafragmy Caya, można zamówić przez neta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach