Pati36 0 Napisano Styczeń 7, 2022 Cześć. Pisze bo może ktoś tu miał w najbliższym czasie podobną sytuację. 26.12 miałam stosunek przerywany z partnerem nie skończył we mnie, natomiast kochaliśmy się dwa razy z rzędu . Oczywiście po fakcie doszło do mnie że ja mam akurat dni płodne ( w ten sam dzień przed stosunkiem mój śluz był gęsty i przezroczysty więc idealne warunki :/) po 12 h wzięłam ellaone. Na drugi dzień czułam się mega senna i zmęczona i tyle. Ale po tygodniu zaczęły się bóle żołądka i mdłości ( akurat psychika chyba też robi swoje bo nakręcam się jak szalona ) dziś jest 11 dzień po wzięciu tabletki, ale ja czuję się fatalnie. Czy to może być jeszcze efekt tabletki czy to już objawy ciąży ?????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Migotka95 165 Napisano Styczeń 7, 2022 Z tego co mu wiadomo to te tabletki blokują owulację, więc marne szanse żeby doszło do zapłodnienia. Skutki uboczne tez mają te tabletki. Ale jeśli się martwisz, to Idź Po prostu na betę, albo zrób test. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sylwusia 20 Napisano Styczeń 10, 2022 Jak tak szybko wzięłaś tabletkę to nie powinnaś się martwić. Szkoda za często brać tabletki po, więc na przyszłość po prostu sprawdzaj czy na pewno masz dni płodne, możesz używać testera afrodyta na ślinę do sprawdzania poziomu LH Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka94 29 Napisano Styczeń 13, 2022 Tak na przyszłość to sprawdzaj sobie dni płodne, ja używam cycloetstu MyWay, jest to certyfikowany komputer cyklu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ela-ela-ela 10 Napisano Styczeń 13, 2022 5 godzin temu, Anka94 napisał: Tak na przyszłość to sprawdzaj sobie dni płodne, ja używam cycloetstu MyWay, jest to certyfikowany komputer cyklu dobrze działa? Nie jestem przekonana do takich wynalazków Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Foko Loko 1973 Napisano Styczeń 13, 2022 1 godzinę temu, ela-ela-ela napisał: dobrze działa? Nie jestem przekonana do takich wynalazków Nijak. Kasę mają z reklam, wbijają raz na czas, podbijają ten sam tekst we wszystkich tematach i kilka dni spokoju. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ela-ela-ela 10 Napisano Styczeń 14, 2022 23 godziny temu, Foko Loko napisał: Nijak. Kasę mają z reklam, wbijają raz na czas, podbijają ten sam tekst we wszystkich tematach i kilka dni spokoju. Dzięki wielkie. Tak myślałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach