ChrzcinyiKomunie_pl 0 Napisano Styczeń 10, 2022 Mój synek ma już 1,5 roku i dalej ciągnie go do cyca.. Czy to normalne? Jest już duży boje się, że może to się ciągnąć jeszcze dłużej.. Jakieś rady? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Foko Loko 1975 Napisano Styczeń 10, 2022 Jak chcesz to odstawiaj, a jak nie chcesz to nie odstawiaj. Znam matki co karmiły rok i takie co karmiły 3 lata. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kolezanka 2525 11 Napisano Styczeń 10, 2022 Ja karmilam 9 miesięcy i chociaż dziecko nie chciało tak łatwo zrezygnować z piersi, to ja już miałam dosyć tego karmienia i chciałam przejść na butelkę. 3 tyg zanikał mi pokarm. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Milkyway38 432 Napisano Styczeń 11, 2022 21 godzin temu, ChrzcinyiKomunie_pl napisał: Mój synek ma już 1,5 roku i dalej ciągnie go do cyca.. Czy to normalne? Jest już duży boje się, że może to się ciągnąć jeszcze dłużej.. Jakieś rady? Moja corka ma 17 mcy i dalej karmie ja piersia.. probowalam nie Raz odstawic Ale bez skutku.. sama szukam na To rozwiazania i nie moge znalezc… u nas Mala spi z nami w lozku, Wiec sa jeszcze nocne karmienia..od urodzeniu jest „ trudnym dzieckiem“ , takim raczkowym… aha i nasza jeszcze sama nie chodzi, próbuje dopiero przy meblach.. Łudzę sie, Ze sie sama odstawi.. jedyna opcja u nas.. maz z nią śpi razem a ja w innym pokoju.. będziemy to próbować do skutku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach