elaforbes 2 Napisano Styczeń 12, 2022 Witam! Mam bardzo ważne pytanie. Mam 19 lat, i chciałabym zacząć brać tabletki antykoncepcyjne w celu zabezpieczenia się przed ciążą. Słyszałam jednak, że po takich tabletkach zmienia się biust, słyszałam głównie, że on rośnie co nie jest problemem ale… chodzi o to że moim problemem kilka miesiecy temu były duże otoczki sutkowe, które zoperowałam i są teraz normalne, a wcześniej były zbyt duże. Bardzo chciałbym dowiedzieć się czy któraś z was po tabletkach zauważyła, że te otoczki wam się powiększyły? I sa wieksze niż przed stosowaniem tabletek?Nie chce ryzykować z tym, bo się nacierpiałam. Jeśli tak to jaką metodę antykoncepcji mam wybrać?:( cena nie gra roli. będę wdzięczna bardzo za pomoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka94 29 Napisano Styczeń 13, 2022 Jakby każdej rósł biust po tabletkach to każda by brała XD to jest mit. Ogólnie strata kasy moim zdaniem, bo brałam kilka lat. Wolę metodę objawowo-termiczną na komputerze cyklu MyWay i mechaniczne zabezpieczenie w dni płodne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sarsaqw 48 Napisano Styczeń 17, 2022 Dla każdej z nas co innego jest najlepsze. Możesz poczytać na stronce naturalna plodnosc pl tam jest wiele opcji, różnorodność możliwości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sylwusia 20 Napisano Luty 14, 2022 Najważniejsze to to, że cykle trzeba kontrolować i zapisywać. Pomocny w tym jest termometr owulacyjny Cyclotest MySense Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Foko Loko 1973 Napisano Luty 14, 2022 2 minuty temu, Sylwusia napisał: Najważniejsze to to, że cykle trzeba kontrolować i zapisywać. Pomocny w tym jest termometr owulacyjny Cyclotest MySense Nikt nie pytał o opinię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach