xyz1345 6 Napisano Stycze艅 14, 2022 Witam wszystkich obecnych na forum macie jakie艣 skuteczne sposoby na przem臋czenie/nadmiar stresu?聽 Jestem na III roku studi贸w zaocznych, przede mn膮 kolejna sesja, pierwsza po zmianie specjalizacji i nadrobieniu r贸偶nic programowych. Nie powiem, m臋czy mnie to strasznie, bo dosta艂am now膮 prac臋 w kt贸rej mam mase szkole艅 i nauki (zupe艂nie inna bran偶a zacz臋艂am od po艂owy stycznia) I powoli nie wyrabiam. Wracam do domu, obowi膮zki domowe wzywaj膮 i nie mam si艂y do nauki na studia... Do艂o偶y艂am sobie zaleg艂e prawo jazdy, kt贸rego swoj膮 drog膮 nie mog臋 zda膰 od pa藕dziernika i jezvze mam do艣膰 m臋cz膮ca miesi膮czk臋, kt贸ra nie pomaga, PMS i b贸l s膮 zbyt silne聽聽 moje dotychczasowe sposoby radzenia sobie ze stresem zawodz膮 i st膮d moje pytanie do Was. wolne aktualnie odpada z racji 偶e mam egzmainy w pracy i jestem nowym pracownikiem, a na studiach dopiero w po艂owie lutego mam wolne, 偶e tak powiem...聽 Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Cisza_nocna 47 Napisano Stycze艅 15, 2022 19 godzin temu, xyz1345 napisa艂: Witam wszystkich obecnych na forum macie jakie艣 skuteczne sposoby na przem臋czenie/nadmiar stresu?聽 Jestem na III roku studi贸w zaocznych, przede mn膮 kolejna sesja, pierwsza po zmianie specjalizacji i nadrobieniu r贸偶nic programowych. Nie powiem, m臋czy mnie to strasznie, bo dosta艂am now膮 prac臋 w kt贸rej mam mase szkole艅 i nauki (zupe艂nie inna bran偶a zacz臋艂am od po艂owy stycznia) I powoli nie wyrabiam. Wracam do domu, obowi膮zki domowe wzywaj膮 i nie mam si艂y do nauki na studia... Do艂o偶y艂am sobie zaleg艂e prawo jazdy, kt贸rego swoj膮 drog膮 nie mog臋 zda膰 od pa藕dziernika i jezvze mam do艣膰 m臋cz膮ca miesi膮czk臋, kt贸ra nie pomaga, PMS i b贸l s膮 zbyt silne聽聽 moje dotychczasowe sposoby radzenia sobie ze stresem zawodz膮 i st膮d moje pytanie do Was. wolne aktualnie odpada z racji 偶e mam egzmainy w pracy i jestem nowym pracownikiem, a na studiach dopiero w po艂owie lutego mam wolne, 偶e tak powiem...聽 Wzi臋艂a艣 na siebie zbyt du偶o. Ja bym sobie na razie darowa艂a prawo jazdy i obowi膮zki domowe. Wyspa艂a si臋. A na studiach chyba s膮 jakie艣 poprawki wi臋c lepiej bardziej uczy膰 si臋 do pracy. Ale to tylko moje zdanie. Jak cz艂owiek zm臋czony to i tak trudno cokolwiek zapami臋ta膰.聽 Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach