didikaka 116 Napisano Styczeń 24, 2022 Nie jest potrzebny, zastanawiam ilu z was ile rowdów już przeszło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bimba 2827 Napisano Styczeń 24, 2022 To ze coś nie jest potrzebne tobie nie znaczy ze nie jest potrzebne innym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość888 366 Napisano Styczeń 24, 2022 To się ciesz, że nie musisz się rozwodzić. Widocznie dobrze dobraliście się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Foko Loko 1973 Napisano Styczeń 24, 2022 6 godzin temu, didikaka napisał: Nie jest potrzebny, zastanawiam ilu z was ile rowdów już przeszło. A ślub miałeś? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
didikaka 116 Napisano Styczeń 24, 2022 (edytowany) 6 godzin temu, Bimba napisał: To ze coś nie jest potrzebne tobie nie znaczy ze nie jest potrzebne innym. Po co brałyście ślub , potem narzekacie. Dla wzbogacenia inaczej napisać nie można. Parcie na ślub i majątek. Edytowano Styczeń 24, 2022 przez didikaka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
didikaka 116 Napisano Styczeń 24, 2022 Któraś parła do ślubu jej powiedział niech idzie do kibla Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
didikaka 116 Napisano Styczeń 24, 2022 Fr.ajera szukają aby zabezpieczyć i alimenty, a poszło won. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bimba 2827 Napisano Styczeń 24, 2022 1 godzinę temu, didikaka napisał: Po co brałyście ślub , potem narzekacie. Jakby człowiek wiedział z się przewróci to by się położył zamiast iść Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
didikaka 116 Napisano Styczeń 24, 2022 (edytowany) 38 minut temu, Bimba napisał: Jakby człowiek wiedział z się przewróci to by się położył zamiast iść Decyzja na całe życie? czy decyzja krótkoterminowa? Całe życie co szkodzi zaczekać np te 5 lat wtedy sprawa będzie jasna, Parcie jest na kasę, dom samochód co jeszcze, aby nie uciekło. Edytowano Styczeń 24, 2022 przez didikaka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Foko Loko 1973 Napisano Styczeń 24, 2022 2 godziny temu, didikaka napisał: Fr.ajera szukają aby zabezpieczyć i alimenty, a poszło won. Alimenty na dzieci to są i bez ślubu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bimba 2827 Napisano Styczeń 24, 2022 8 minut temu, didikaka napisał: Parcie jest na kasę, dom samochód co jeszcze, aby nie uciekło. Tak się składa że kasę, dom i samochód miałam przed ślubem. Jak wiele kobiet w Polsce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
didikaka 116 Napisano Styczeń 24, 2022 Przed chwilą, Foko Loko napisał: Alimenty na dzieci to są i bez ślubu. Tak ale facet będzie odpowiedzialny różnie bywa, dziećmi wstrzyma. Ta kasa majątek i rodzina patrzy czy bogaty tak się dzieje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
didikaka 116 Napisano Styczeń 24, 2022 Przed chwilą, Bimba napisał: Tak się składa że kasę, dom i samochód miałam przed ślubem. Jak wiele kobiet w Polsce. Napisałem nie ma jak bogatszy nie było parcia, aby inna nie zajęła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
didikaka 116 Napisano Styczeń 24, 2022 Robią tak mają potem płaczą, jest głupota wasza i waszych rodziców, spadku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bimba 2827 Napisano Styczeń 24, 2022 Całe szczęście że ty jesteś taki mądry! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
didikaka 116 Napisano Styczeń 24, 2022 27 minut temu, Bimba napisał: Całe szczęście że ty jesteś taki mądry! Pyta kiedy ślub odpowiadam jutro po południu, tak już to trwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Foko Loko 1973 Napisano Styczeń 24, 2022 58 minut temu, didikaka napisał: Tak ale facet będzie odpowiedzialny różnie bywa, dziećmi wstrzyma. Ta kasa majątek i rodzina patrzy czy bogaty tak się dzieje. No to co się o alimenty boisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
didikaka 116 Napisano Styczeń 24, 2022 18 minut temu, Foko Loko napisał: No to co się o alimenty boisz? Nie boję odpowiedzialnym, chciałem napisać ten ślub z musu wcale nie jest potrzebny. Bierzemy kogoś z kim chcemy żyć na całe życie, te 5 lat co to jest. Kierujecie statusem później tak macie, pretensje do siebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
didikaka 116 Napisano Styczeń 24, 2022 9 minut temu, Korpo_Szynszyla napisał: A mi nigdy nie zachoruje prostata Prostata jest, jak się nie używa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bimba 2827 Napisano Styczeń 24, 2022 1 godzinę temu, didikaka napisał: Kierujecie statusem później tak macie, pretensje do siebie. Ani nie kierowałam się statusem ani do nikogo nie mam pretensji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
didikaka 116 Napisano Styczeń 24, 2022 13 minut temu, Bimba napisał: Ani nie kierowałam się statusem ani do nikogo nie mam pretensji. Nie wypowiadam za nikogo za siebie, ale jakbym zobaczył pewne oznaki po prostu mnie to zniechęciło to szybko. Nie każdy tak ma jest naiwny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach