GOSC ZONA MNIE ZDRADZA 4 Napisano Styczeń 30, 2022 Witam serdecznie:) Jakie papierosy polecacie bo ja juiż nie wiem najlep[iej słodkie w smaku i dostępne w sklepach stacjonarnych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MadziaLenka 97 Napisano Marzec 1, 2022 Aktualnie palę chesterfield’y grube niebieskie, a czasem dodaje karty menthol z firmy freeze (ta mięta jest intensywna w porównaniu do popularnych i bardziej dostępnych kart z firmy Rizla+ ) czasami jak nie ma to wybieram Camele niebieskie lub West Ice (mam wrażenie, że są słabsze niż Chesterfield). Smakowych już w sklepie nie dostaniesz. W żabce kupisz jeszcze cygaretki jagodowe Winston, ale wiadomo cygaretki są mocne. Jak chcesz coś smakowego to albo przerzuć się na e-papierosy wtedy będziesz miał olejki smakowe do wyboru albo na Allegro kup kulki smakowe do papierosów (nie próbowałam wiem tylko, że są w sprzedaży, ale to chyba jakieś ryzyko kupowania, bo nie wiadomo jakiego to jest pochodzenia). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach