ɡreenboy 4 Napisano Luty 1, 2022 Wpiszcie na fb " friends-ukryta prawda" i czytajcie, komentujcie dyskutujcie: Prolog. Nazywam się Zeb mam 50 lat i chciałem się z wami podzielić opowiadaniem o miłości i nienawiści. A historia ta zaczęła się jakieś 9 lat temu, kiedy wędrując sam przez życie poznałem piękną Larę . Zarówno pierwsze chwile, dni i miesiące wspólnego życia utwierdzały nie w przekonaniu, iż znalazłem miłość mojego życia! I niezależnie co się w międzyczasie działo do listopada zeszłego roku byłem przekonany, że jest to absolutnie miłość mojego życia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mówi Caligula 7 Napisano Luty 1, 2022 Nie mam Kafeterii. 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hju 13 Napisano Luty 1, 2022 Nie mam internetu. 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*Małgośka* 409 Napisano Luty 4, 2022 Nie mam czekolady Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bimba 2827 Napisano Luty 10, 2022 Nie mam siły czytać tego harlequina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
godverdomme 23 Napisano Marzec 2, 2022 Nie mam czasu na pierdoły. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach