Ammaro 912 Napisano Luty 2, 2022 Halo halo jest tu kto? Czy ktoś widział notatniczek? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ammaro 912 Napisano Luty 2, 2022 Ale Szpiegula Kłamula ma apetyt zeżarła trzy wątki na raz! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Maarchewa Napisano Luty 2, 2022 To dwa mnie ominęły Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ammaro 912 Napisano Luty 2, 2022 Nie udziela się na insta bo siedzi na kafe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Maarchewa Napisano Luty 2, 2022 Jestem dziś na nią obrażona za zrobienie ludzi w ch.. z livem. Ma wylane, ale ibuka kupta, hajs musi się zgadzać. Słabe... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ammaro 912 Napisano Luty 2, 2022 Mnie tez dzisiaj bardziej wkur.. niż bawi. Jest coraz bardziej żałosna i wyrachowana. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
makowepole 1327 Napisano Luty 2, 2022 Działa od przedchwili drugi wątek dziewczyny 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach